Galaxy s3 siyah (ekranı neden bombeli ?)

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 siyah (ekranı neden bombeli ?)
Arkadaşlar bende çakıl mavisi s3 var ; dün hanımın yeğeni siyah renkte bir s3 almış , fakat cihazın ekranı bendeki gibi düz değil ; bombeli bir ekrana sahip. Nokia n9 kullananlar ekranın nasıl olduğunu bilirler (bombeli bir yapıya sahiptir ) bu siyah s3 de aynı n9 daki gibi ; biraz daha düşük bir bombe yapısına sahip. Bunun sebebini bilen varmı acaba. Bilenler bir anlatsın neden böyle :confused:

seninkinde de vardır ki benimkinde de var bence çok güzel birşey kullanırken bi hoş oluyor insan sanki gerçek cama dokunuyor

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
seninkinde de vardır ki benimkinde de var bence çok güzel birşey kullanırken bi hoş oluyor insan sanki gerçek cama dokunuyor

Yok talip kardeşim benim çakıl mavisi s3 de ekran duz ; bombeli filan değil. Ben telefonu temmuz 2012 de almıştım herhalde ilk surumlerden ; acaba sonradan çıkan cihazların ekranında bir değişikliğemi yöneldi samsung. Çevremde benimle yakın tarihlerde alan arkadaşlarım da var ; onların ekranıda düz ; ama seninkide bombeli imiş . Sen ne zaman aldın kardeşim s3 ; yakın bir zamandamı yoksa benim gibi ilk çıktığı zamanlardamı ?

Ben ağustosta falan aldım

Sanirim dediğin gibi ilk sürümlerden oldugu icin çünkü benim s3 te de farklılıklar var annemin s3 u kasımda alındı onun çerçevesi biraz daha parlak