Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy s3 şarj sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
k4123
Üye
Konu Sahibi
galaxy s3 şarj sorunu
Arkadaşlar telefonun şarjı iyi gidiyor en az 1 gün gidiyor ama çok geç doluyor sarj farklı farklı prizlere takıyorum bazen normal sürede bazen baya bi uzun sürede anca doluyor ne yapabilirim telefonda rom falan yok bu arada şimdiden teşekkürler..
turkishield
Üye
telefondan değil şarj cihazından kaynaklanıyor olabilir.başka bi şarj cihazı dene bence..şarj cihazı alırken dikkat edilmesi gerekense Output yazan yerde 1.2 amperden aşağı almayın geç şarj olur. piyasadakilerin hepsi 0.7 nerdeyse
k4123
Üye
Konu Sahibi
Evde iki tane var aslında telefon denedim biri diğerine göre daha iyi ama 6 7 saati buluyo en az neyse teşekkür ederim başka bi cihaz alıp öyle deneyim bide
bulent_aksoy
Üye
Şarj cihazı veya şarj kablo sunu değiştir düzelir
k4123
Üye
Konu Sahibi
Evde maxiplus 5 vardı onun sarjini kullanıyorum 2 3 saate tamamen doluyo cihazdanmis demekki
maxirabit
Üye
Güç değerleri düşükse şarj aletinin,doldurması da geç olur bende 6-7 saat'e doldursa camdan asagi atardım heralde