İstek Galaxy S3 Root

Acoun16

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Root
Selamun Aleyküm

Öncelikle şunu söyleyim Telefonum Samsung Galaxy S3 "4.3 Jelly Beans Version"

Telefonu ilk aldığım zamanlarda bir root deneyimim oldu. Fakat şöyle bir durum oldu telefonun imei numarası gitti ve bende bu durumdan şüphelendim tekrar geri almayıda beceremedim servise götürüp bi miktar para kıydım.
Şimdide root atma gereksinimi duyuyorum. Sizlerden dileğim doğru düzgün bir root programı pc üzerinden atmak istiyorum . Yani şöyle diyim bir daha imei gitme konusunda sorun yaşamak istemiyorum atan varsa yahut bilen varsa bir program bir video olsun bu konunun altına değinirmisiniz ve ayrıca imei gitti diyelim telefona orj. ROM mu yüklemek gerekir veya nasıl oluyor ... Bir video buldum araştırmalarımda acaba bakarmısınız bi eğer sizin yaptığınız gibiyse veya bildiğiniz gibiyse özellikle imei gitme sorunu yoksa sizce bunu yapabilirmiyim sorun çıkarırmı ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BU KONUDA BANA AÇIKLIK GETİREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Bütün sorularının cevabı forumda mevcut yazman inan daha çok zamanını almıştır cepten giriyorum pc de olan arkadaşlar link paylaşacaktır kolay gelsin

Acoun16

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim gerçekten bulamadım yani ne yazıyımda çıksın ?

djonier

Üye
burdan sorunsuz sekilde root edebilirsin. Cihazina uyumlu romu indir kur. Orjinal rom rootlu olarak yuklenir

hhararli

Üye
tel s3 ise 4.3 root dosyasını indir odin ile telefona yükle daha sonra play storeden rom manageri indir cwm modunu ordan kur eğer imei giderse özelden ulaş bana bi site adı vereyim orda bi dosya var onla imei geri gelir

oddish

Üye

Ben 3 gun falan oldu. Bu siteden rootladim. Ayni teli de kullaniyoruz. Numaralari eksiksiz uygularsan hata almassin. Iki dikkat etmen gereken sey var. Basta telin hata ayiklama secenegini aktif etmek. Digeri ise teli download modu yani ses acma tusunu aktif ederek usb'ye baglayarak odinin gormesini saglamak. Numaralari uygularken usbnin cikarilmamasi gerek. Sonra tel yeniden baslayinca supersu geliyor.
Ses acma tusuna bastiktan sonra pcye bagla yoksa odin gormez...

Kardes bnde burdan yaptim telefon acaip yavasladi ve her 5 dk da bir google play hizmetleri durduruldu yazisi geliyor ayrica gmail ve play store a da girmiyor nedenini bilen cozumunu bilen Allah rizasi icin bi el atsin.

oddish

Üye
Kardes bnde burdan yaptim telefon acaip yavasladi ve her 5 dk da bir google play hizmetleri durduruldu yazisi geliyor ayrica gmail ve play store a da girmiyor nedenini bilen cozumunu bilen Allah rizasi icin bi el atsin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir bunu denesene. Bende bu sorun hic olmadi. Rootla alakasi yok ama eger bunla cozemessen. Aptoide indir ordan Google play hizmetlerinin guncel olanini indir. Bir dene bakalim. Olacak mi?

kardes saolasın stock rom attım duzeldi onerebilecegin custom rom var mı?