Norm_Gkhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
kendin de belirtmişsin ama yine de odin diye bir programın olduğunu da unutmamak gerek. root olmadan da stock rom (.tar şeklinde) atabilirsinFlasli vaziyette telefonu garantiye verirsen mal bir nokia çalışanı bile anlar. Ayrıca rom atmak için root ve cwm gerekiyor en azından telden. Zaten romlarda root vardır. Roottan korkup rimdan korkmamak ilginç
Merhaba. Ben
de bir kaç gün önce nokiadan samsunga geçtim ilk defa android kullanıyorum çoğu ülke için offical rom paylaşılmış fakat türkiye için forumlarda araştırdığımda uzun bir süredir beklenildiğini gördüm. Bende root yapmadan direk offical polonya romunu kurdum ve tavsiye ederim telefon çok iyi oldu. Türkiye romu yada polonya romu olmasının ne farkı var ki? En fazla bir iki program belki bilmiyorum. Boşuna beklemek istemedim hepsinde dil seçeneği var zaten yükledim gitsin türkiye romu gelsede bu romu kullanacam gayet güzel hoşuma gitti. Araştırdığım kadarıyla root garanti dışı bırakıyormuş orjinal romun sorun çıkarmayacağı söyleniyor. Bende bu yüzden yaptım garanti dışı kalır dense yapmazdım.
Dostum bende yüklemeyi düşünüyorum. Polonya romunun linkini atabilir misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yükleyeli bir kaç gün oldu hiç bir hata almadım stabil ve hızıda iyi gayet memnunum.
Ayrıca rom atma işlemlerini iyice bi araştırın arkadaşlar benim telefon orjinal garantili olduğu için romu direk kurdum. Yurt dışından gelme klonlanmış imeili cihazlara rom atarken imei kayboluyormuş efs mi ets mi öyle bişeyi yedeklemek gerekiyormuş. Ben direk romu attım sıkıntı yok klon imei değil çünkü sizin böyle bir durumunuz varsa aklınızda olsun.
kurduktan sonra recovery'ye gir wipe data faktory reset ve wipe cache diye bisey var onu uygula. verdigim linkte ekte odin var indir bilgisayarda ac pda kismindan romu bul . ses kisma ev ve guc tusuna basili tut acilan uyarida ses acma tusuna bas usb ile bagla bilgisayara odinde sari isik yaninca start de. recovery de ses acma ev ve guc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?