hiphop8
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilgisayar mühendisliği okuyorsanız ve geliştirici olmayı düşünüyorsanız açık kaynak bir cihaz almanız daha makul görünüyor,S3 yerine Note2 daha çok bir öğrencinin gündelik işlerini kolaylaştırabilir,Nokia N9 da alabilirsiniz.
Şu zamanda alınabilecek en iyi 2 mobil cihaz dan biri İphone 5 diğeri ise Samsung Note 2 dir. İki cihazıda inceleyip hangisi işinizi görecekse onu alın derim.
Note II aldın diyelim dışarda veya otobüste birisi aradı seni çıkardın konuşuyorsun, sana bakan ve sadece telefonun tasarımını beğenerek seçen insanlar sana münasip bitaraflarıyla gülerler. Ama bir yazılım mühendisi, bilgisayar mühendisi yanına gelip senle konuşup sohbet etmek ister.Bunları göze alarak telefon şeçmeni tavsiye ederim.Şimdide sana önerdeğim telefonlara geçelim;
-> İphone 5 önermem kapalı bir sistem + giderilmemiş sıkıntıları var + fiyat tuzlu ( o fiyata araba alırsın) .
-> SII(SIII ile pek fazla arası olmayan geliştirilmeye yönelik bir telefon)
-> One X (One X+ demedim çünki 1 haftaya çıkmaz gibime geliyor.Gpu Nvidia olduğu için 12 çekirdek gücü sayesinde Tegra3 grafikleri ile oyunları bambaşka bir şekilde oynarsın.)
-> N9 (Tam geliştirmelik telefon + tasarımıda harika bana göre)
-> SIII (Telefonun camı sağlam merak etme elinde kalmaz,kasası çizilmeye dayanikli polikarbon,XDA birçok romu var,tasarımı şık)
->LG Optimus 4X HD (Donanım olarak iyi olsada yazılımsal açıdan kötü.Haberler doğruysa bootloader kapalıymış yani geliştirebilecek telefon değil sanırım), ->Lumia 920(İşletim sisteminin optimazyonu ios kadar stabil.Ama 1 hafta içinde gelmeyeceği için sona yazdım.)
Benim görüşlerim bu yöndeydi söz şimdi sende.Buarada bende yazılım mühendisliği okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?