Galaxy s3 mü iyi yok sa iphone 4s mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 mü iyi yok sa iphone 4s mi
Galaxy s3 mü iyi yoksa iphone 4s mi

Türe

Türe

Üye
Dostum konuyu cep telefonu genele ac daha objektif cevaolar alirsin

ulaskorkut07

ulaskorkut07

Üye
Kesinlikle S3.

technoshark

technoshark

Üye
Kesinlikle ikisi arasında pahalı olmasına rağmen iphone 4s derim ;)

emrelives2

Üye
hala sen ayfonu samsung ile mi kiyasliyon.. allah akıl fikir versin

FeC!

FeC!

Üye
Iphone 5 cıkınca onla karşılaştırın bence.

warssraw

warssraw

Üye
yani s3 daha yeni bir telefon ve bence android gerçekten mükkemmel. yani cevabımı anladın sen

R.A.M

R.A.M

Üye
s3 biraz daha üstün ama iphone malzeme kalitesi olsun tasarım olsun harika ama ben sadece ios'un uygulamaları flan ücretli oldugu için sevmiyorum jailbreak flan vs yapacaksın garantisi gidecek.bu benim görüşüm hiçbir markayı küçümsemiyorum.

Suyaka

Suyaka

Üye
Dostum bu konuyu nereye açarsan oraya göre cevap alırsın. Ama neticede elini altında bilgisayar var. Forum genelinde biraz gezin. Senin beklentilerin nedir bir akıllı telefondan? Misal 4 çekirdeğini kullanmayacaksan S3 almanın anlamı yok. Jailbreak yapmayacaksan da 4S'in anlamı yok kimisine göre. Velhâsıl, önce ihtiyaçlarını belirle ve bu kriterlere göre karşılaştır.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve FeC!
KacakMazot

KacakMazot

Üye
buna yakin konuyu bende dun acmistim dostum bir oku istersen birazdan link veririm. Ben kararimi S3 den yana kullandim iphone 3gs kullaniyordum jailbreakli cokda memnunum ama donanimi biraz agir kalmaya basladi benim icin :D dedigim gibi ben samsungdan yana kullandim sansimi gerisini sen dusun artik :D

Not: iphone alicaksan jailbreak sart yoksa kalas gibi telefon hic bi ise yaramaz. tabi bu benim gorusum. Guzel olan hersey parali ve pahali ucretsiz uygulamalarida zaten oyun yada program icinde parali, oyle yada boyle parani kaptiriyorsun bir sekilde tabi jailbreaksiz telefon icin gecerli bu. Cydia'siz iphone, Iphone degildir :D :D bundan once n900 Maemo, symbian, Ios kullandim simdi sira androidde :D

SilentOne

SilentOne

Üye
maşlaah 4 tane sistem kullanmış bn de yakında daha androide geçicem ha bide windows mobile :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Malzeme kalitesi ve karizma olarak 4s,kullanılabilirlik ve özellik olarak ise SIII.benim şahsi görüşüm

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
kimyaci97

kimyaci97

Üye
Tabiki s3 hiç düşünmeden alınır. Bir tek şarj sorunu var....

Suyaka

Suyaka

Üye

Şarj sorunu yaşamadım şimdiye kadar? 21OO mAh batarya var ve şu an performans-yeterlilik eşleşmesinde pazarın en güçlüsü görünüyor. Motorolanın 33OO mAh bataryasını söyleyenler olacak ama aynı donanıma sahip değiller bildireyim.

amcalu1

amcalu1

Üye

NFC falan kapatırsan kullanmasini bilirsen sorun olmuyor halamda var sadece müzik dinleyip arama yaparak 1 bhafta gidiyor dedi tabi kullanıma bağlı şarj konusunda s3 u eleştirmek yanlış bence

• Beğen
Tepkiler: Suyaka ve SilentOne
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bundan önce N8 kullanıyodum onun şarjı bile böyle iyi gitmiyodu S3 şarj bakımından harika bir cihaz :)

SilentOne

SilentOne

Üye

Şarj sorunu yaşamadım şimdiye kadar? 21OO mAh batarya var ve şu an performans-yeterlilik eşleşmesinde pazarın en güçlüsü görünüyor. Motorolanın 33OO mAh bataryasını söyleyenler olacak ama aynı donanıma sahip değiller bildireyim.

yuh 3300mah mı hangi telefon bu ya resmen jenarotr gibi batarya

serinaga

serinaga

Üye
SIII derim ...

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar bir n8 kullanıcısı olarak şunu söylüyorum windows phone 7 ve ios onlardan sonrada android gelir mükemmel işletim sistemi olarak ama en hızlısi windows phone 7 isterseniz lumia 900 vs iphone 4s vs samsung s3 karşılaştırın[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt