Galaxy S3 Mini / Xperia P | Sizce Hangisi?

arda588

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini / Xperia P | Sizce Hangisi?
Merhaba arkadaşlar. Bu iki telefonun özellikleri nerdeyse aynı. Telefonu Cuma günü almayı düşünüyorum.

Tam GS3 Mini almaya karar vermişken bunu gördüm.. Yorumlarınızı bekliyorum..

arda588

Üye
    Konu Sahibi
Sebebini de yazarsanız sevinirim..

- - - Eklendi - - -

Konu güncel..

ugur1000

Üye
Sebebini de yazarsanız sevinirim..

- - - Eklendi - - -

Konu güncel..

sony iyidir ben sony kullandım kullanıyorum sony kaliteli ürün üretiyor ama donanım açısından yakın gibiler ama ben olsam sony alırdım sony ler dayanıklı ve xperia p çok şık bence s3 mini yi ileri iten jb ile gelmesi ama p de jb aldı yada alacak

S3 mini derim yeni telefon sıkıntı yaşamazsın

Kesinlikle Xperia P almalısın . Çok şık bi duruş , aliminyum gövde ve daha iyi kamera performansı . S3 ün malzemesi kalitesiz ve ekran kalitesi p ye göre düşük . Keza kamerasıda öyle . Tartışmasız XPERİA P .

Xperia P nin ekranı ne kadar geniş acaba ? C6-01 var 52.5 mm olması lazım genişliği ve çok küçük geliyor bana Xperia P arasında bariz fark olur mu ?

ugur1000

Üye
forever sony hem dayanıklılık hem kamera kalitesi yuh diyor insan 3 mp kamerayla bile ne resimler çekiyor varya ah birde mercek camı kirlenmese

serihan

Üye
Keşke s3 mini ALSAYDIN!​
Ekran çözünürlüğü dışında s3 mini ve 4.2.2 alınca s3'ün 4.1.2 halindeki (multiwindow hariç) herşey gelicek.

mardok

Üye
Keşke s3 mini ALSAYDIN!​
Ekran çözünürlüğü dışında s3 mini ve 4.2.2 alınca s3'ün 4.1.2 halindeki (multiwindow hariç) herşey gelicek.

arkadaşlar lütfen 2-3 özellik için milletin kafasını bulandırmayın

S3 mini alırsan kafanı taşlara çok vurursun

%100 Xperia almalısın ekran-kamera-ses-performans her türlü xperia p önde

Xperia P kullanıyorum sorun falan varsa yardımcı olabilirim