Galaxy S3 Mini / Xperia P | Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

arda588

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini / Xperia P | Sizce Hangisi?
Merhaba arkadaşlar. Bu iki telefonun özellikleri nerdeyse aynı. Telefonu Cuma günü almayı düşünüyorum.

Tam GS3 Mini almaya karar vermişken bunu gördüm.. Yorumlarınızı bekliyorum..

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Sony tercih olurdu

arda588

Üye
    Konu Sahibi
Sebebini de yazarsanız sevinirim..

- - - Eklendi - - -

Konu güncel..

ugur1000

ugur1000

Üye
Sebebini de yazarsanız sevinirim..

- - - Eklendi - - -

Konu güncel..

sony iyidir ben sony kullandım kullanıyorum sony kaliteli ürün üretiyor ama donanım açısından yakın gibiler ama ben olsam sony alırdım sony ler dayanıklı ve xperia p çok şık bence s3 mini yi ileri iten jb ile gelmesi ama p de jb aldı yada alacak

skywalker06

skywalker06

Üye
S3 mini derim yeni telefon sıkıntı yaşamazsın

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Kesinlikle Xperia P almalısın . Çok şık bi duruş , aliminyum gövde ve daha iyi kamera performansı . S3 ün malzemesi kalitesiz ve ekran kalitesi p ye göre düşük . Keza kamerasıda öyle . Tartışmasız XPERİA P .

kuralsiz9

Üye
Xperia P nin ekranı ne kadar geniş acaba ? C6-01 var 52.5 mm olması lazım genişliği ve çok küçük geliyor bana Xperia P arasında bariz fark olur mu ?

ugur1000

ugur1000

Üye
Kesinlikle Xperia P almalısın . Çok şık bi duruş , aliminyum gövde ve daha iyi kamera performansı . S3 ün malzemesi kalitesiz ve ekran kalitesi p ye göre düşük . Keza kamerasıda öyle . Tartışmasız XPERİA P .
forever sony hem dayanıklılık hem kamera kalitesi yuh diyor insan 3 mp kamerayla bile ne resimler çekiyor varya ah birde mercek camı kirlenmese :D

serihan

serihan

Üye
s3 mini biraz daha uygun geliyor bende senin gibi bir nokia bağımlısıydım ve 5800 alınca hatta 5800 dan önce c6-01 kullanınca açıkcası nokiadan soğudum. xperia p nin artısı olarak ben ekranını görüyorum onun dışında s3 mini daha önde
Keşke s3 mini ALSAYDIN!​
Ekran çözünürlüğü dışında s3 mini ve 4.2.2 alınca s3'ün 4.1.2 halindeki (multiwindow hariç) herşey gelicek.

mardok

mardok

Üye
Keşke s3 mini ALSAYDIN!​
Ekran çözünürlüğü dışında s3 mini ve 4.2.2 alınca s3'ün 4.1.2 halindeki (multiwindow hariç) herşey gelicek.

arkadaşlar lütfen 2-3 özellik için milletin kafasını bulandırmayın

S3 mini alırsan kafanı taşlara çok vurursun

%100 Xperia almalısın ekran-kamera-ses-performans her türlü xperia p önde

Xperia P kullanıyorum sorun falan varsa yardımcı olabilirim

Üst Alt