Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mini / Xperia P | Sizce Hangisi?
Sponsorlu Bağlantılar
arda588
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini / Xperia P | Sizce Hangisi?
Merhaba arkadaşlar. Bu iki telefonun özellikleri nerdeyse aynı. Telefonu Cuma günü almayı düşünüyorum.
Tam GS3 Mini almaya karar vermişken bunu gördüm.. Yorumlarınızı bekliyorum..
sony iyidir ben sony kullandım kullanıyorum sony kaliteli ürün üretiyor ama donanım açısından yakın gibiler ama ben olsam sony alırdım sony ler dayanıklı ve xperia p çok şık bence s3 mini yi ileri iten jb ile gelmesi ama p de jb aldı yada alacak
skywalker06
Üye
S3 mini derim yeni telefon sıkıntı yaşamazsın
musicianfaruk
Üye
Kesinlikle Xperia P almalısın . Çok şık bi duruş , aliminyum gövde ve daha iyi kamera performansı . S3 ün malzemesi kalitesiz ve ekran kalitesi p ye göre düşük . Keza kamerasıda öyle . Tartışmasız XPERİA P .
kuralsiz9
Üye
Xperia P nin ekranı ne kadar geniş acaba ? C6-01 var 52.5 mm olması lazım genişliği ve çok küçük geliyor bana Xperia P arasında bariz fark olur mu ?
Kesinlikle Xperia P almalısın . Çok şık bi duruş , aliminyum gövde ve daha iyi kamera performansı . S3 ün malzemesi kalitesiz ve ekran kalitesi p ye göre düşük . Keza kamerasıda öyle . Tartışmasız XPERİA P .
s3 mini biraz daha uygun geliyor bende senin gibi bir nokia bağımlısıydım ve 5800 alınca hatta 5800 dan önce c6-01 kullanınca açıkcası nokiadan soğudum. xperia p nin artısı olarak ben ekranını görüyorum onun dışında s3 mini daha önde