Galaxy S3 Mini şarjım bekleme modunda aşırı çabuk bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini şarjım bekleme modunda aşırı çabuk bitiyor
1 haftalık galaxy s3 mini yi bekleme moduna aldığımda şarj 1 dk içinde %1 bazen %3 gidiyor sadece wifi açık gps,mobil veri,bluetooth,senkronizasyon kapalı ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Resimler(resim eklemem engelli olduğu için adres verdim)
Kod:
saat 16:00: imageshack.us/a/img836/9992/t4zn.png
saat 16:01: imageshack.us/a/img13/9003/0wtt.png
saat 16:06: imageshack.us/a/img38/8489/e95n.png
saat 16:06: imageshack.us/a/img713/9217/2l3o.png

Samet.25

sürekli böyle oluyorsa fabrika ayarlarına döndür androidde bazen uygulamaları filan kullanırken sarj gitmiyo ekranı kilitleyince gidiyo böyle bi durumda olabilir.

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına döndürmüştüm ama yine olmadı şuan şarjı %20 yaklaşık 1.5 saatte 2 gitti bir türlü anlamayamadım bu olayı

Samet.25

Android ile alakali dedigim gibi uygulamalari kullanirken sarj duruyo gozukuyo kilitlryince filan gidiyo kullanilan yuzde sorun yok aslinda

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
içimi rahatlattınız teşekkürler :)

WarLox

WarLox

Üye
deep sleep kullan..Bu bir uyqulamadır.. Arka planda çalışan uyqulamaları tuş kilitlendiqinde oto kapatıyor(buna wifi de dahil) ..tuş açıldıqında eski haline dönüyor ..o yüzden bekleme modunda tutarsan telfonu 1 hafta şarjın qider diye düşünüyorum.Root qerektirir.

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
Telefon rootlu değil yinede teşekkürler acaba rom un pil üzerindeki etkisi nedir yani dmod6 ve cm10.1 arasında ne tür fark olur

Samet.25

Telefon rootlu değil yinede teşekkürler acaba rom un pil üzerindeki etkisi nedir yani dmod6 ve cm10.1 arasında ne tür fark olur

Cm de daha cabuk biter performans romu oldugu icin dmodda da kimisi daha iyi kimisi cok gidiyo dio .d

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
.d teşekkürler