Galaxy s3 Mini Internet whatsapp sorunu

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 Mini Internet whatsapp sorunu
Arkadaslar Merhaba benim şöyle bir problemim var. whatsapp kullanırken sıkıntı yok fakat telefonu kullanmayınca internet kesiliyor , E yazısı oluyor ama altında oklar yanmıyor. bana da whatsapp dan mesaj gelmiyor. whatsappa tıklıyorum 1 saat önce ki mesaj yeni geliyor. yardımcı olan herkese teşekkürler

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
bilen bir arkadaş yok mu

uguro

Üye

Bu durum operatörden kaynaklanıyor da olabilir yada yaşadığın bölgedeki baz istasyonlarının uzaklığından da kaynaklanabilir E göstermesi telefonunun Edge hızı ile internete bağlandığını belirtir bu da Operatörünün sana sağladığı internet hızından Kaynaklanır Avea da oluyor genelde Bazı bölgelerde Edge hızı ile bağlanıyor bu da senin yaşadığın problemi doğuruyor

Ayarlardan /Dİğer Ayarlar kısmına /Mobil Ağlar/Mobil veri tiki işaretli olsun veri dolaşımını işaretlemene gerek yok o sadece yurt dışı kullanımlarında gerekli yurt dışına çıkmadığın sürece ona gerek yok sonra aşağıda şebeke modununda otomatik olduğunu kontrol et
tüm bu ayarlar tam ise bir problem yoktur O Aşağı Yukarı bakan oklarda internete girdiğin zamanlar aktif olur 3G ile bağlandığın zaman watsapp tarzı programlarda gelen mesajları daha hızlı alırsın bu da oparatörün ile alakalı

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
mesaj alma sıkıntısı yok net yok. bilerek e de kullanıyorum 3g şarj yemesin diye , turkcell sınırsız kullanıyorum hız düştü ama whatsappa girince bi mesaj atıyorum internet geri geliyor anlatabildim mi? yani nette sıkıntı yok Ankaranın göbeğinde oturuyorum Teşekkürler

Krofessional

arka plan verisini kapatmışsındır veri kullanımında seçeneklere gir

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
maalesef kapalı değil veri dolşımıyla alakalı olabilir mi?

Benim s3 mini de avea kullanıyorum o dediğinin hepsi yaptım ama mesaj be alıyorum ne atabiliyorum Wifi bağlanınca atıyor ama kendi internetimden atamıyorum sildim tekrar yükledim olmadı yardımcı ol lütfenBenim s3 mini de avea kullanıyorum o dediğinin hepsi yaptım ama mesaj be alıyorum ne atabiliyorum Wifi bağlanınca atıyor ama kendi internetimden atamıyorum sildim tekrar yükledim olmadı yardımcı ol lütfen