Kerim.
Üye
Fiyat yurt dışı için pahalı dostum birde arka kapak
- - - Eklendi - - -
Tartışma çıkaracak sözler yazmasak sonuçta videoda belirli bir üstünlük yok.
Fiyat yurt dışı için pahalı dostum birde arka kapak
O benimde kafama takıldı biliyor musunZaten s3 ustun demedim.onceki sorunlu s3le yapilan karsilastirmada baya konustularda.burda niye yoklar
O benimde kafama takıldı biliyor musunönceki s3 de resmen bağlantı hatası vardı cihazı yerin dibine soktular dalga geçmekten.Buraya hiç birisi yazmadı.
Bilemiyorum artık. Ama xperia S ile galaxy s2 ekran karşılaştırdık dayım ile xperia s açık ara öndeydi. Hiç s3 ekranı görmediğim için birşey diyemem
onlar fake bence,ben hiçbir bağlantı sorunu yaşamadım aynı şeyleri s2 içinde diyordular evimizde 2 tane s2 var biri kardeşimde diğeri babamda ikisinde de bağlantı problemi falan yokayrıca geçen arkadaşım bir video izletti bana xperia s'in ekranı ile s3'ün ekranını karşılaştırıyordular xperia s daha net gösteriyordu tesadüfe bak dün bir akrabamıza misafirliğe gittik oradaki bir abim Xperia S almış bakabilirmiyim dedim bak dedi baktım kamera 12 MP olmasına rağmen s3'ün ekranı daha net gösteriyordu ve Wonder of the nature mi ne diye bir video vardı o video'yu xperia s'e bluetooth ile gönderdim ve aynı anda açtım bariz bir şekilde s3'ün ekranı daha canlıydı üstelik Bravia engine açık ve parlaklık sonda olmasına rağmen gerçi s3'ünde ekran modu dinamikteydi ve parlaklık aynı şekilde sondaydı yani kısaca bu tarz videolar bence aldatıcı olabiliyor
kalite olarak Lumia daha iyi.İki cihazda teknik özellikler bakımından piyasada çok tutuluyor.. Fakat telefonların arasındaki kalite farkını anlamak için tek bir özelliğini baz almamak gerekir. Genel özellikleri üzerinden kıyaslama yapılırsa daha doğru ve sağlıklı neticeler çıkabilir ortaya.. Onun dışında gereksiz ve boş tartışmadan ileri gitmez.
S2nin ekrani cok koyu ama renkler canli
Bilemiyorum artık. Ama xperia S ile galaxy s2 ekran karşılaştırdık dayım ile xperia s açık ara öndeydi. Hiç s3 ekranı görmediğim için birşey diyemem
- - - Eklendi - - -
kalite olarak Lumia daha iyi.
Samsung browserde en iyi olmayı başarıyor her zaman.demek ki galaxy s3'ün internet performansı lumia'dan kötü değilmiş.
s2 de çözünürlük azdı
koyuluğu Amoled oluşundan canlılığı ise Super Amoled Plus Olmasından
- - - Eklendi - - -
çözünürlük etkiliyor amas3 ile s2 ekranları arasında böyle bir fark var
Evet ilk lumia 920 Fanı geldiVideoyu izlemedim. Şu an için vaktimde yok. Ama lumianın uygulama açmada hızlı olduğunu biliyorum. İnternet konusunda diğer konuda s3'un bağlantı problemi olduğunu söylemiştim zaten. İşlerim bitince izlerim videoyu.
Android o şekilde çalışsa note 2 yi düşünemiyorumlumia'nın hızlı olmasının sırrı optimizasyonda. android'in de o şekilde çalışması için google'ın düzeltmeler yapması gerekiyor.
Evet ilk lumia 920 Fanı geldi
(Fan demeye çok kızdığın için espiri anlamında ciddiye alma)
Evet uygulama açmada hızlı lumia.Diğer konudaki bağlantı probleminde tamam sen onu itiraf edebilirsin ama başka arkadaşlar dalga geçmişti.Sözümüz onlara.
- - - Eklendi - - -
Android o şekilde çalışsa note 2 yi düşünemiyorum
Yok kızdığın için demek istedim zaten
Kızmasam diyecektin yani.
Beni fan gibi görüyorlar ama sadece hoşlandığım şeyleri savunmayı seviyorum. Ama eksikliklerini de kabul ediyorum en azından.
Her şakanın altında bir gerçek yatar
Evet ilk lumia 920 Fanı geldi
(Fan demeye çok kızdığın için espiri anlamında ciddiye alma)
Evet uygulama açmada hızlı lumia.Diğer konudaki bağlantı probleminde tamam sen onu itiraf edebilirsin ama başka arkadaşlar dalga geçmişti.Sözümüz onlara.
Su lumia yi bi turlu inceleyemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?