Dostum ben de çok tereddütte kalmıştım one x veya iphone mu alayım diye ama en sonunda s3 aldım ve çok memnunum. buraya yapılan yorumların hepsini okudum şimdi bir kaç kişinin söylediği haricinde çoğu doğru
4s'in daha uzun şarjı dayandığı doğru değil. Arkadaşımda lg'nin güzel bir modeli var. ben gece 12-1 gibi yattığımda sabah da 9 gibi falan kalkarım %2 sarj gidiyor arkadaşımda %8-10 arası gidiyor
gerçi android sürümü eski bir sürüm ama pil amperi de yüksek ona rağmen bayağı sarj gidiyor anlayacağın
bazıları menü geçişlerinde takılma oluyor falan filan diye yazıyorlardı telefonu güç tasarrufu modundan çıkarın hiçbir takılma yok gerçi güç tasarrufu modunda da çok iyi, çok belirgin bir sey yok. aynı anda bir sürü program, oyun açık oluyor o zaman da bir sıkıntı yok. fotoğraf çekimi de çok iyi zaten bu fotoğraf makinesi değil o yüzden one x biraz daha iyidir veya iphone 4s daha iyidir diye sıkıntı yapma çok aşırı farklar olamaz. kısaca almanı öneririm piyasadaki en üst düzeydeki cihazlardan biri