Galaxy S3 KORE MALI ŞOK FİYAT İNDİRİMİ SATILIK.

Sponsorlu Bağlantılar

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 KORE MALI ŞOK FİYAT İNDİRİMİ SATILIK.
TELEFONUN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ ORJİNAL S3 İLE AYNIDIR SADECE DAHİLİ HAFIZA 2GBTIR.
KAMERA 8MP ANDROİD 4.1.SÜRÜMÜ YÜKLÜ TELEFON GAYET STABİL ÇALIŞIYOR DONMA KASMA KESİNLİKLE YOKTUR.
GOOGLE PLAY STOREDEN UYGULAMA YÜKLEYEBİLİYORSUNUZ.
TELEFON EKRANINDA JELATİN VARDIR. ÇİZİK KIRIK ÇATLAK HİÇ BİRŞEY YOKTUR. KESİNLİKLE HİÇ BİR SORUN YOKTUR.
TELEFONU SATMA SEBEBİM ACİL PARAYA İHTİYACIM VARDIR.
FİYAT 350 TL. İNDİRİM YOKTUR.
MANTIKLI BİR TAKAS GELİRSE TAKAS OLABİLİR

SMS HAKKI OLMAYAN ÖZELDEN YAZSIN.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Normal s3 ü ile yanyana koy bunu eline bi bıçak al ekrani çiz farkı anlarsın kardeşim :) yada kameralarını kapıştır :D sadece 8mp yazar ama 2 ayarındadır :D

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
yanlışın var kardeş telefonu bizzat inceledim ve kamera gayet net çekiyor hiç bir şekilde kötü çekmiyor

- - - Eklendi - - -

kardeş ikinci fotoğrafı onun kamerasıyla çektim diğerleri nokia ile çektim nokia 8mp c6-01ile çekildi ama ikinci foto özellikleri gösteren kutu fotosu bu s3le çekildi

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Abi oyun performansı vs vardır illa birşey yoksa herkes 1500 tl verme meraklısı değil tamam telefon güzel fiyat uygun ama sadece belleği 8 gb herşeyi aynı demen yanlış Neden buraya kimse yorum atmıyor hiç düşünmedinmi ? sadece replika 1.sınıf demen yeterli hayırlı satışlar kardeşim :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Abi oyun performansı vs vardır illa birşey yoksa herkes 1500 tl verme meraklısı değil tamam telefon güzel fiyat uygun ama sadece belleği 8 gb herşeyi aynı demen yanlış Neden buraya kimse yorum atmıyor hiç düşünmedinmi ? sadece replika 1.sınıf demen yeterli hayırlı satışlar kardeşim :oke:

replika 1. Sınıf derken?

QUANTİN

QUANTİN

Üye
fake üretimin en başarılısı demek

- - - Eklendi - - -

fake üretimin en başarılısı demek

zgrturk

zgrturk

Üye
3g görüntülü görüşme çalışıyormu denedinmi hiç

dogukan457

dogukan457

Üye
Laptop takas düşünür müsün ?

skyr

Üye
işlemci hızını göstermiyor yalnız. bilgi verirmisin. ev arkadaşım bunun note2 olanını aldı. kalemle bile dokunmatik çalışmıyor

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
telefon takas yapıldı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Üst Alt