Öneri Galaxy S3 kamera odaklanma için ne yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 kamera odaklanma için ne yapabilirim?
Merhaba Arkadaşlar
S3 kullanıyorum kamerasi üst modellere kiyasla iyi olmasada yinede sinifinin iyisi ama gun batimi cekerken günese odaklanmiyor gunes koca bir isik gibi gözüküyor daha dogrusu isiklarin hicbirine odaklanmiyor yardim edin ne yapmaliyim metreleme degıstirsem ise yararmi yardim edin lütfen :)

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Güneşin üzerine bir kere dokun odaklanır dicem de çok basit kaçacak. Onun dışında program vs. bilmiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Hdr uygulaması kullan

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar nasil odaklandigi biliyorum ama odak almiyor kirmizi oluyor sürekli isikli bir ortamdada odak sorunu yasiyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Güneşe çevirmeden önce en uzaktaki nesneye odakla ondan sonra güneşe çevir pozlamayı düşüreceği için güneşin karşısında sapıtması normal :)

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmaliyim ?? Hdr denedim care olmadi farkli uygulamalar yine fayda etmedi lensi temizleeim fayda etmedii surekli kirmizi oluyor

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Arkadaslar nasil odaklandigi biliyorum ama odak almiyor kirmizi oluyor sürekli isikli bir ortamdada odak sorunu yasiyor
Dediğim gibi akıllı telefonlarda manuel odaklanma yapmak için odaklanmasını istediğiniz nesneye (burada güneşe) bir kere dokunmanız yeterli

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi akıllı telefonlarda manuel odaklanma yapmak için odaklanmasını istediğiniz nesneye (burada güneşe) bir kere dokunmanız yeterli
biliyorum ama odak almiyorr gunes koca bir isik gibi duruyor odaklamanin nasil yapildiğini biliyorum ama telefonda sorun var acaba s3 ile cekilmis bir gun batımı gönderebilirmi biri isoyu dusurdum olmadı care etmiyor gunese odakalmiyor tikliyorum kirmizi oluyor sürekli odak kaybediyorum
Farkli yollar denedim olmuyor odak almiyor günese, acaba çok farkli bir kamera uygulaması varmi dir
Olacak gibi degil eski nokia daha iyi cekiyordu gun batimini odak yoktu bile onda ama isik olunca kamera kendini ayarliyordu

0MG90

0MG90

Üye
Bi foto çek at anlayalım nasıl oluyor

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
metreleme ayarlarini dene bir de

PriZm

PriZm

Üye
Diyaframda donanımsal bir sorun olabilir ama emin değilim.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Odak almiyor güneş kocaman bir isik gibi gozukuypr ve bulanik oluyor yani gunese odaklanipta gun batimini cekemiyorum gozunuLe baktiginda gunesin ışık lari sanki gozune geliyormua gibi olurya yarin bir foto cekiyim gosteriyim size

mcnpl4

mcnpl4

Üye
metrelemeyi denemediysen dene bi. spot fark edebilir

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
metrelemeyi denemediysen dene bi. spot fark edebilir
Spot denedim ama olmadi biraz fark etti ama yinede

Görüğünüz Gibi Berbat Çekiyor Eski Telefonum Çok iyi Çekiyordu Abimin Htc Çok İyi Ama Benimki bu konuda biraz geride Tnıdık birinin s3 olsa karşılaştırıtdım varsa sizde s3 sizde çekin gönderin gün batımını bakıyım sizinki nasıl aynımı

0MG90

0MG90

Üye

Görüğünüz Gibi Berbat Çekiyor Eski Telefonum Çok iyi Çekiyordu Abimin Htc Çok İyi Ama Benimki bu konuda biraz geride Tnıdık birinin s3 olsa karşılaştırıtdım varsa sizde s3 sizde çekin gönderin gün batımını bakıyım sizinki nasıl aynımı
İlk fotoda normal gibi ama ikinci foto anormal :D

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
İlk fotoda normal gibi ama ikinci foto anormal :D
İlk Fotofa Kötü Dediğim Gibi 5 Megapiksellik telefon daha iyi çekiyor bekle htc ile çektiğim bir foto ekleyim
Anlamıyorum Neden Böyle Çekiyor S3 Kullanan Yokmu Bir Foto Atsa Acaba Btünü S3 Lerdemi Aynı Sorun ?
Sadece Gün Batımında Bunu Yasıyorum Yoksa Kamerası Güzel

byAndroid

byAndroid

Üye
Çekilen yer aynı değil güneşin pozisyonu aynı değil bulutların duruşu aynı değil htc ile çekilen çok güze bir poz. Seninkide normal ama orda direk güneş gözüküyor kameranın bir suçu yok ki ışığı direk alan kamera napsin iyi bile

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Çekilen yer aynı değil güneşin pozisyonu aynı değil bulutların duruşu aynı değil htc ile çekilen çok güze bir poz. Seninkide normal ama orda direk güneş gözüküyor kameranın bir suçu yok ki ışığı direk alan kamera napsin iyi bile
Bulutların Arasına Girerkende Çektim Yinede Htc Deki Performans Yok Odak Almıyor Çektiğim Çok Vardı Denemek İçin Ama Yinede İyi Değil bir kaç foto var güzel olan onlardada güneşin önüne birşeyler koydum
Direk Güneşi Çekemiyor Kamera Yapacak Birşey Yok Gibi Varsa S3 Kullana Göndersin Foto ondada aynı ise telefondadır sıkıntı

byAndroid

byAndroid

Üye
Direk güneşi insan gözü bile alamıyor bence hesaplı bir telefondan böyle şeyler beklemek yanlış ki Prof. bir makine değil sonuçta.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Çekimler S3 e göre gayet güzel senin elindeki dslr bi makina değil sonuçta ayrıca HTC nin çektiği fotoğrafta oynama var pozlama o kadar düşükken güneşinde kararması lazım photoshopla fotoğrafın tonlarını oynamış.

• Beğen