Galaxy s3 jellybean sonrası garip sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majorosmajor

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 jellybean sonrası garip sorunlar
Arkadaşlar galaxy s3 telefonuma 5-6 gün önce jelly bean yükledim kiesten. Son 2-3 gündür de şöyle problemlerle boğuşuyorum acaba update den dolayı mı çözemedim internette de böyle bir sorun göremedim o yüzden fikir almam lazım.

1) Mesaj geldiği zaman gelen mesajı açtığımda, mesajlar kapanıp arayüze dönüyor kendi kendine ben mesaj yazarken ve hayır geri tuşuna basmıyorum. Bu arka arkaya 2-3 kere yapıyor. Ben girdikçe kapıyor mesajları. Hata da vermiyor. Swiftkey 3 kullanıyorum acaba o ile jelly bean arasında bir uyumsuzluk var da ondan mı yapıyor anlamadım.

2) Telefonu her açtığımda ana ekran geldiğinde altta "İndirilme başarısız. Daha sonra tekrar deneyin." gibi bir yazı çıkıyor. Wifi ağına bağlandığımızda çıkan yazı gibi. İnternete de bağlı olmam farketmiyor. Birşeyler indirmeye çalışıyor belli ki telefon ancak indiremiyor.

Buna benzer problemler başınıza geldi mi? Ya da en azından bir beyin fırtınası yapsak? :)

m-eri

Üye
bende böyle sorunlar olmadı benimde ekranda problem var ama o ics de ekranın köşelerindeydi problem şimdi sol kenarda. onun dışında bende bazen takılmalar yaşadım hatta bataryayı çıkarmak zorunda bile kaldım. kasılma var ama seninki gibi problemler yok bende

enterneoll

enterneoll

Üye
Bende hiç bir problem yok ama fabrika ayarlarına dönmeni tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

majorosmajor

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

En kötü öyle yapacağım. Bataryayi çıkarıp tekrar takarak denedim ilk problem çözüldü sanki.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bence sen Root yap + Rom yükle + Kernel yükle + Hafif O.C yap telefonu yanından ayıramayacaksın.Heleki paranoid androiddeki tablet arayüzü çok güzel duruyor :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt