Galaxy S3 için hafıza kartı almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 için hafıza kartı almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar daha dün Galaxy S3'ün 16GB'lık modelini aldım ve şu an elimdeki boş alan 5GB. Daha da dolduracağım ama hafızayı hemen bitirmek istemiyorum. 16GB veya 32 GB'lık hafıza kartı alacağım. Çok pahalı olmasını istemiyorum. Sizlerin önerileri nelerdir. Telefon ile uyumu, hızı açısından iyi bir şey istiyorum.

Türe

Türe

Üye
Class 4 alsan yeter sanırım sana. Marka olarak kingston , toshiba , sandisk e bakabilirsin

Sarangni

Sarangni

Üye
Video çekeceğim diyorsan class 10 almanı tavdiye ederim fiyat biraz farklı olur. 32 GB Kart al.

Gittigidiyordan Sandisk Class 10 32 GB aldım çokta memnunum 74.90 TL Kargo onlara ait.

mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Video çekeceğim diyorsan class 10 almanı tavdiye ederim fiyat biraz farklı olur. 32 GB Kart al.

Gittigidiyordan Sandisk Class 10 32 GB aldım çokta memnunum 74.90 TL Kargo onlara ait.

Pek video ile falan işim olmaz. Class 4 alayım o zaman. Acaba 16GB yeter mi diyorum ama yeter herhalde.

Türe

Türe

Üye
Bence 16 yeter

Ebus1907

Üye
16 gb neresi yetmedi :D eger bir sure sonra tel hafizasi dolar ve hafiza kartinda bos yer oldugu halde programlari tele yuklemeye calisirsa root atarsin ve link2sd yuklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt