Galaxy S3 ekranda lekeler oluşuyor bazen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emine__u

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 ekranda lekeler oluşuyor bazen
Merhaba arkadaşlar 2,3 ay önce galaxy s3 aldım ve aldıktan kisa bir sure sonra ekranında siyah noktalar belirmeye başladı.Bazen hic çıkmıyor fakat bazen de cok fazla çıkıyor, beni gittikçe rahatsız etmeye başladı. Bu durumu yaşayan var mı başka? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler..

fatih_123

Üye
yazılımsal bir sorun olsa ya sürekli renklenme olur yada olmaz. büyük ihtimal donanımsal bir arıza gibi duruyor ekran panelinde bir arıza olabilir. telefon darbe almış mıydı ? lehim çatlağı vs türden bi sıkıntı olabilir.

erhank98

erhank98

Üye
forumda bununla ilgili bir konu daha açılmıştı
bu sorun herkeste var bende yok allahtan
servise gönder geri gelince temizleniyormuş ama tekrar oluyormuş bu sorun

skywalker06

skywalker06

Üye
Bu konu forumda daha önce açıldı orda birisinin yazdığına göre bazı noktalarda pikseller çok yükleniyormuş geri düzelmiyormuş ama servise gönder derim yapıyorlarmış bir süre sonra tekrar oluşuyor yada hiç oluşmuyormuş garantisi varsa mutlaka gönder yaptır yazılımsal bir sorun değil

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Ben bahsettiğn soruna hiç rastlamadım servisi arayıp bi sor istersen gerekirse servise gönder.

Emine__u

Üye
    Konu Sahibi
garantisi var, ve darbe görmedi. Servise gondereyim ama bende nokia 701 de var. O da arizalandi daha 1 yillik telefon, garantiye gittikten sonra daha kötü oldu. Bu da oyle olur diye korkuyorum acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt