galaxy s3 ekran kirilmasi

Sponsorlu Bağlantılar

pessimisthqn

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 ekran kirilmasi
Arkadaslar s3 mun cami kirildi ama dokunmatik falan ozellikleri calisio gercekten fiyati 500 tl falan mi

Symbianize

Symbianize

Üye
Evet 450-500 arası

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu cihazın ekranı çok kolay mı kırılıyor acaba?tanıdığım 3 kişide ekran kırığı vardı(birisi iç ekran kırığı dedi servise vermiş)diğer 2 cihazı öyle kırık ekranla kullanıyorlar.sormamın nedeni bende s3,4s ve L920 bu cihazlardan birini almayı düşünüyorum.

pessimisthqn

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz bu kadar ayip ya alma kardes sakin git xperia z al

Ahmet Zıya

Üye
s3 ekranı için samsung servisinden bende 530lira diye öğrenmiş bulundum. bu nasıl iştir yahu, bu telefonların fabrikaya maliyeti 205dolar 100dolar gibi bir kar koyup satışa sunuyorlar. yurtdışında bir çok ülkede 400dolar a satılıyor bu telefon ama hala ülkemizde en az 1200tl yi buluyo. Türkiyede fiyat konusunda kim ne tutturursa öyle gidiyo . Ayıp denen birşey var yahu. Bu kadar yüksek fiyat istenilir mi? camının fiyatını ögrendikten sonra telefonu daha dikkatli kullanmaya calısıyorum. Sizlerde dikkat edin arkadaşlar.

Invoke

Invoke

Üye
Yurtdışında o fiyata tel alınıyor :D

muellif

Üye
Bazı markaların sadece adı vardır ya bi dönem gelmiştir öle biri almıştır öbürkü ondan görerek almıştır öle devam eder.Hiçbir arızası kalitesizlik olarak görülmez düşer kırılır her marka kırılıyo denir donar tıkanır her telefon böyle sanılır çünkü etrafta örnek pek yoktur. İşte samsung buydu aslında bir çok eksiği vardı ama insanlar diğer markaları bilmediklerinden eksiklerini sadece samsunga özel eksik olarak kabul etmediler ondan arkası geldi.Bu telefonlar dayanıksız bunu herkes söylüyor bu konuya benim ikinci yazışım aslında birşey demeyede gerek yok samsungu eline aldınmı hissediyosun sağlam olmadığını. He dersin ki benim için sağlamlık ikinci planda diğer özellikleri güzel onun için alıyorum eyvallah güncellemesi vs. güzel ama telefon aya çıksada o telefon benim elimden düşüp kırılıyosa ne yapayım ben özelliği çünkü devamlı kullanılan birşey bu olur insanlık hali illaki düşer kimse çıkıp diyemez ben telefonumu hiç düşürmedim eğer böle biri varsada helal olsun ama ben düşürürüm onun içinde sonu belli olan bi senaryo için bir güncelleme merakı için 1500 üzeri para vermem

MERT27M

MERT27M

Üye
Arkadaslar s3 mun cami kirildi ama dokunmatik falan ozellikleri calisio gercekten fiyati 500 tl falan mi
o paralara kimse sizi kandirmasin arkadaslar. 20 gunde eline ulasir. fiyati 18.50 $ dir kendin degistir.gerekirse kir bitane yenisini al zarari olmaz.servisteki katillere guzelim telefonunu teslim etme,,

skywalker06

skywalker06

Üye
Gorillaglass kıranların genelde forumda yazdıkları telefonu daha önce düşürmüş oluyorlar yoksa gorillaglassın bu kadar kolay kırılacağını sanmıyorum ayrıca benim ace 2 gorillaglass bile değil 4-5 kere sağlam düştü hiç bişey olmadı s3ün ekranını kırmak bana göre büyük bir başarı

Üst Alt