galaxy s3 e herşey bağlanabiliyor peki htc one x e?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pltkemal

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 e herşey bağlanabiliyor peki htc one x e?
galaxy s3 e herşey bağlanabiliyor peki htc one x e bunları bağlayabilirmiyiz özellikle hdd ve mouse

[video=youtube;46IiRyigUH0]http://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0&feature=player_embedded[/video]

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
htc o telefondan daha iyi kanımca 2*3 özelliği var diye abartılacak bi telefon değil s3 neyse htc fanı falan değilim iyi forumlar (:

klongs

klongs

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GuitaristBoy, Esendağlı ve ~N.A.W.Y~
PremiumWork

PremiumWork

Üye
htc o telefondan daha iyi kanımca 2*3 özelliği var diye abartılacak bi telefon değil s3 neyse htc fanı falan değilim iyi forumlar (:

Bağlanılsa bile Galaxy SIII Kadar stabil olmaz :) ama SIII 16 gb alsanda ona bir flash takarsin sonra birde hafıza karti takarsin oooooooo pc den farki kalmaz.(Saden farkı yok :) ayrıca flash dedim çünki az yer kapliyor taşınabilir hdd felende takiliyor ama her zaman her yere telefonla birlikte biraz zor taşınır. ):d::kop:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
telefonu aldığın haliyle bağlanamıyor ama kernel yükleyerek usb modunu aktif edebilirsin.
belkide htc yeni güncellemede kendi aktif eder usb modunu.

saasc

Üye
One x kernel ıle otg ozellıgı kazanabılıyor ne kadar stabil olur tartisilir

Ve bıldıgım kadarıyla hıc bır tel hdd desteklemıyor su yuzden hdd yuksek guc ceker bataryadan o yuzden belkı gucu normal prizden veriyi usb'den saglayan hdd'leri gorebilir

- - - Eklendi - - -

yanı kısacası s3 e hersey baglanmasa bır kac sey baglansa one x e baglansada onex alınmaz su yuzden PIL!!
En azından degıstırılebılır pıl yapsalardı
bırde hafıza sorunu var sd grıs yok sabit hafiza 32gb bana yetmezdi
-Sabit pil
-Sabit hafiza ne bu iphone ozentiligi yahu..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
One x kernel ıle otg ozellıgı kazanabılıyor ne kadar stabil olur tartisilir

Ve bıldıgım kadarıyla hıc bır tel hdd desteklemıyor su yuzden hdd yuksek guc ceker bataryadan o yuzden belkı gucu normal prizden veriyi usb'den saglayan hdd'leri gorebilir

- - - Eklendi - - -

yanı kısacası s3 e hersey baglanmasa bır kac sey baglansa one x e baglansada onex alınmaz su yuzden PIL!!
En azından degıstırılebılır pıl yapsalardı
bırde hafıza sorunu var sd grıs yok sabit hafiza 32gb bana yetmezdi
-Sabit pil
-Sabit hafiza ne bu iphone ozentiligi yahu..

Hiç bir tel derken Symbian^3'lere bağlanabiliyor. Taşınabilir hdd'ler.

avcitalip

avcitalip

Üye
Hiç bir tel derken Symbian^3'lere bağlanabiliyor. Taşınabilir hdd'ler.

şöyle bir durumda var bende taşınabilir 500 GB hdd var bazı bilgisayarlar sadece ana hubdan bağlanırken bazı bilgisayarlar iki tane usb den bağlantı gerektiriyor çünkü usb lerden gelen güç az mesela benim hdd ozaman çalışmıyor açılmaya çalışıyor ama açılamıyor hdd nin içinden gelen sesten anlaşılabiliyor zaten:naughty:

- - - Eklendi - - -

eminim ki telefonlarda da böyle bir sorun vardır hatta benim bir arkadaşta 2 TB hdd var taşınabilir(nasıl taşınacaksa,ps3 boyunda:naughty:) getirdiği yerde hdd sini pirize takıyor oradan elektrik alıyor onun haricinde hdd çalışmıyor...

pltkemal

Üye
    Konu Sahibi
peki s3 e bunları bağlayabilmek için extra bi aparat gerekli mi telefon kendiliğinden tanıyo mu herşeyi

klongs

klongs

Üye
sadece ​otg kablosu alman gerekiyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende otg kablosu var ama kernel yüklemedim daha :D bekliyorum belki htc çıkarır diye.

PriZm

PriZm

Üye
ben mouse bağladım ,arkadaştaki xbox 360 konsolunu bağladım bile:ehe

djhiguramos

djhiguramos

Üye
huh one x nasıl tanımaz ki benim çin malı tabletime direk takıyorum usbyi hop ekranda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt