htc o telefondan daha iyi kanımca 2*3 özelliği var diye abartılacak bi telefon değil s3 neyse htc fanı falan değilim iyi forumlar (:

bunun anlamı bağlanılamıyor mu![]()

htc o telefondan daha iyi kanımca 2*3 özelliği var diye abartılacak bi telefon değil s3 neyse htc fanı falan değilim iyi forumlar (:
ama SIII 16 gb alsanda ona bir flash takarsin sonra birde hafıza karti takarsin oooooooo pc den farki kalmaz.(Saden farkı yok
ayrıca flash dedim çünki az yer kapliyor taşınabilir hdd felende takiliyor ama her zaman her yere telefonla birlikte biraz zor taşınır. )

dolaylı anlatımbunun anlamı bağlanılamıyor mu![]()
dolaylı anlatım
telefonu aldığın haliyle bağlanamıyor ama kernel yükleyerek usb modunu aktif edebilirsin.
belkide htc yeni güncellemede kendi aktif eder usb modunu.

bunun anlamı bağlanılamıyor mu![]()

One x kernel ıle otg ozellıgı kazanabılıyor ne kadar stabil olur tartisilir
Ve bıldıgım kadarıyla hıc bır tel hdd desteklemıyor su yuzden hdd yuksek guc ceker bataryadan o yuzden belkı gucu normal prizden veriyi usb'den saglayan hdd'leri gorebilir
- - - Eklendi - - -
yanı kısacası s3 e hersey baglanmasa bır kac sey baglansa one x e baglansada onex alınmaz su yuzden PIL!!
En azından degıstırılebılır pıl yapsalardı
bırde hafıza sorunu var sd grıs yok sabit hafiza 32gb bana yetmezdi
-Sabit pil
-Sabit hafiza ne bu iphone ozentiligi yahu..
Hiç bir tel derken Symbian^3'lere bağlanabiliyor. Taşınabilir hdd'ler.

) getirdiği yerde hdd sini pirize takıyor oradan elektrik alıyor onun haricinde hdd çalışmıyor...ama kendin de diyorsun tablet ohuh one x nasıl tanımaz ki benim çin malı tabletime direk takıyorum usbyi hop ekranda![]()