Öneri galaxy S3 CM 11 kurulum sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kussor

kussor

Üye
    Konu Sahibi
galaxy S3 CM 11 kurulum sorunu
Arkadaşlar bende CM 11 yüklüydü arkadaşım bu yazılımı sevdi ve bana telefonunu verdi banada yap diye benim tel s4 mini onun tel s3 bende ona cm 11 kurdum herşey güzel çalışıyodu ilk açtığımda ama kapatım açtım telde hizmet yok diyor bi çekiyo bi çekmiyo akadaşıma telefonunu bozdum diyememde nolur yardım edin NOT:arkadaşım telefonunu yurt dışından almış imei çakmışlar ondanmı olduki ama teli ilk açtığımda herşey kullanılıyodu. telefon bi çekiyo bi çekmiyo tam çektiğinde arıyorum seervis dışı alan diyo ama servis dışı olması imkansız çünkü bi ful çekiyo bi 0 çekiyo ARKADAŞLAR LÜTFEN ARKADAŞLARINIZI FİLAN ETİKETLEYİN HERKES GÖRSÜN

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
orjinal romu yedeklemedin mi ???? :bann::bann::bann::bann::bann::vur:vur:vur:vur:vur:vur o telefena göre modeline stock rom kur ozman odin ile wipe yapıp

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Muhtemelen romda sıkıntı vardır. Rom konusundaki bug başlığı altındakilere dikkat edip kurmaliydin. sammobile.com a gir firmware bölümünden s4 minin ismini arat ((mesela benimki note 3 ben N900 yazıyorum.)) Tabi indirmek icin üye olman lazım. Sonrasında odin programını indir. Sammobiledan indirdiğin dosya rardaysa çıkart. Degilsede Odinden AP kısmına tıkla. Telefonu Download moda al. Pc ye bağla ve Odinden start a basm

T.serdar

Üye
Ya romda sıkıntı var yada anabant sürümünde sıkıntı olabilir bazen rom atınca anabant sürümü siliyor oda 3g sorununa neden oluyor internetten arastir bulursun kesin

kussor

kussor

Üye
    Konu Sahibi
Ya romda sıkıntı var yada anabant sürümünde sıkıntı olabilir bazen rom atınca anabant sürümü siliyor oda 3g sorununa neden oluyor internetten arastir bulursun kesin
ne diye araştrıyım

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
başka rom yükle derim ben yadda orjinal

Death Punch

Death Punch

Üye
Romu.tekrar kurmayi dene