GALAXY S3 Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

mesutozturk-06

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY S3 Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma
Merhaba arkadaşlar galaxy s3 telefonumda bildirim çubuğunu şeffaf yapmak istiyorum. Ekranın üzerinde sürekli gri şerit şeklinde durması hiç hoşuma gitmiyor. İnternette biraz araştırma yaptım şeffaf yapılması için telefonun rootlu olması gerekiyormuş galiba,benimki orjinal rom şeffaf yapmanın bir uygulaması yada başka bir yolu varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.... Saygılar

badmus

badmus

Üye
Telefonu Rootlamadan Malesef Yapmanin Yolu Yok :hmmm

mesutozturk-06

Üye
    Konu Sahibi
peki telefonu rootladığım zaman samsungun orjinal yazılımını kullanabiliyor muyum yoksa rootladıktan sonra farklı yazılımmı kullanmam gerekiyor. Ben telefonun menüsünün falan farklı görünümde olmasından pek hoşlanmıyorumda eğer rootladığımda menü görünümü falan değişmeyecekse yaparım o zaman

pyscholaz

Üye
Torku olmasına gerek yok kardeşim sidebar diye bir uygulama ile yapabilirsin

mesutozturk-06

Üye
    Konu Sahibi
Torku olmasına gerek yok kardeşim sidebar diye bir uygulama ile yapabilirsin

Dediğiniz uygulamayı yükledim ama o bildirim çubuğunu şeffaflaştırmıyor sadece ekranın sağına veya soluna kısayol menüsü getiriyor benim istediğim ekranın üzerinde bulunan bildirim çubuğunun şeffaf olması. telefon rootlu olmadan olmuyor galiba internette araştırma yaptım herkes root olması lazım diyor bende şuan root nasıl yapılır bilmiyorum bide telefonun garanti dışı kalmasını istemiyorum keşke uygulama tarzı yüklenince olan bişey olsaydı :ah

H0lligan

Üye
Hort :ehe root layip gravity box ile yapilmasi lazim hala arastiran varsa xposed kurup gravity box modulunu yukleyip yapiliyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
1- rootlarsanız orijinal samsung yazılımını kullanabilirsiniz fakat samsung un servislerini (galaxy app,gamehub, vs gibi uygulamalar Kök algınlandı diyerekk çalışmayacaktır.) kullanamassınız ayrıca güncelleme kontrolü yapılamıyor (taki sıfır yazılım atılana kadar (fabrika ayarlarına dönmek yetersiz sadece odin üzerinden stock rom kurulduktan sonra güncelleme alabilirsiniz

Xposet denilen bi modül yazılımı var istediğiniz modülü yükleyerek değişim ekleme ve çıkarmalar modifikasyonlar yapabiliyorsunuz
uygun xposet modülü ile kolaylıkla saydam durum çubuğunu kullanabilirsiniz (sanırım Wannam Xposette saydamlık ayarı da vardı)
----
:hmmm bu konu 2 yıllık baya bi hort olmuş :ehe

H0lligan

Üye
birde gravitybox un jb sürümü kurulmalı ve xposed kuruldukdan sonra xposed frameworkünde kurulması lazım
1- rootlarsanız orijinal samsung yazılımını kullanabilirsiniz fakat samsung un servislerini (galaxy app,gamehub, vs gibi uygulamalar Kök algınlandı diyerekk çalışmayacaktır.) kullanamassınız ayrıca güncelleme kontrolü yapılamıyor (taki sıfır yazılım atılana kadar (fabrika ayarlarına dönmek yetersiz sadece odin üzerinden stock rom kurulduktan sonra güncelleme alabilirsiniz

Xposet denilen bi modül yazılımı var istediğiniz modülü yükleyerek değişim ekleme ve çıkarmalar modifikasyonlar yapabiliyorsunuz
uygun xposet modülü ile kolaylıkla saydam durum çubuğunu kullanabilirsiniz (sanırım Wannam Xposette saydamlık ayarı da vardı)
----
:hmmm bu konu 2 yıllık baya bi hort olmuş :ehe
Al sana nerdeyse 2 haftalık hort daha :ehe

Üst Alt