Tavsiye Galaxy s3 batarya önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

revolt25

revolt25

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 batarya önerisi
Arkadaşlar malum telefon çıkalı kaç sene oldu. Batarya iyice şişti suan su gibi akıyor sabah dolduruyorum akşamı goremiyorum.

Piyasada çeşit çeşit bataryalar var hangi bataryayı almalıyım, orjinal olup olmadığını nasıl anlarım? ve son olarak 2800 mah s3 için batarya alıp kullananlar varmış memnunlar mı aradaki fark nedir yardımlarınızı bekliyorum.

tdd46

tdd46

Üye
2800 olayı yalan arkadaşım bende de 3850 ah var orjinalin sıfırı kadar gitmiyor. Orjinalden şaşma

• Beğen
Tepkiler: revolt25
xorhanx194

xorhanx194

Üye
ben telefonu 2.el aldım içinde o yazdığın bataryadan var ve bir gün rahat gidiyor daha fazlasını bekleme orjinal batarya var ama kullanmadım hiç o yüzden bi karşılaştırma yapamam ama bunda da herhangi bin sorun yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: revolt25
tdd46

tdd46

Üye
ben telefonu 2.el aldım içinde o yazdığın bataryadan var ve bir gün rahat gidiyor daha fazlasını bekleme orjinal batarya var ama kullanmadım hiç o yüzden bi karşılaştırma yapamam ama bunda da herhangi bin sorun yaşamadım
Ne kadar ekran suresi alıyorsun 3g ve wifi karışık olarak ben 3 saati cok zor goruyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Usta s3 kullanmadım bilmiyorum ama galaxy s vardı bende 15 liralik batarya vardı hiç düşürmeden 2:30 saat gidiyordu şarj. 40 liraya deji batarya aldım çok rahat 1 günü çıkarıyorum ve de en az 4:30 saat ekran süresi aldım rekor 6:15 ti sanırsam. Deji batarya öneririm güzel hakkını veriyor

moonstar90

moonstar90

Üye
Ben de deji batarya aldım bekleme süresi çok iyi ortalama kullanımda sabahtan akşama çıkarıyor ama övüldüğü kadar bi batarya değil. Yazılaana göre üstün malzeme kalitesi şişme yapmıyo felan dediler batarya 3 ayda şişti kapağı kaldıracak nerdeyse

byAndroid

byAndroid

Üye
1 yıl garanti veriyorlar sistiyse değiştirebilirsin bende öyle bir sıkıntı olmadı

tdd46

tdd46

Üye
Samsung un 3000 mah orjinal bataryası var. Telefonu çok kalınlastırıyor mu? Performans için çok iyi diyorlar

xorhanx194

xorhanx194

Üye
Ne kadar ekran suresi alıyorsun 3g ve wifi karışık olarak ben 3 saati cok zor goruyorum
tam kesin bişey söyleyemem ama okulun wifisiyle 1.30 saat aralıksız 9gag falan takılırım genelde ders boyu %30-35 bi şarj gider 3g genelde kulllanmıyorum pek arada açıp oyun falan oynarım

avcitalip

avcitalip

Üye
batarya çok önemli bir konu,patlama riski yanma riski vs. var.Bu yüzden orijinalden kaçma derim.Zaten s3'ün bataryası 4.3 ten dolayı fazla gitmiyordu sanırsam ?

moonstar90

moonstar90

Üye
Faturayı kaybettim satıcı ilgili gönderin değiştirelim dedi ama faturamı kaybettim

Üst Alt