Galaxy S3 Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkanla

Üye
Kargo ile ugrasamam elden olmasi tercihimdir. Istanbul merter. Cihazin rengi mavi kutusu aparatlari hersey var. Bir 6 gunluk cihaz kullanima bagli herhangi bir sey yok.. yani koyacagim resim kutusundan yeni cikmis bir tel...

- - - Eklendi - - -

Satma nedenime gelince ... gonlumdeki tel baska. Bu telefonlar esime ve bana hediye geldi esim cok begendi ve kullaniyor ama benim icin cok narin uzerine para koyup gonlumdeki teli alacagim

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
ozkan facebook adresini verirmisin ? ordan özel olarak konusabiliriz

- - - Eklendi - - -

bende istanbulda oturuyorum saten

ozkanla

Üye
Sana face msj atmistimds donmedin. Numarani yaz ordan...

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
hayır mesaj felan gelmemiş bana.. diğer bi arkadas vardı onunla konustuk biraz cep telefonum yok bozuldu :) sen yazarsan adresini ben mesaj atarım faceden

ozkanla

Üye
Msj Attim simdi

- - - Eklendi - - -

Msj Attim simdi

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Ya yanlıs yere mesaj atıyorsun yada facebookta sorun var.. mesaj felan gelmiyor bana adım ugur dogru oldugundan eminmisin ? özelden facebook adresini yazabilirmisin bide ben deniyim

ozkanla

Üye

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Ya yanlıs yere mesaj atıyorsun yada facebookta sorun var.. mesaj felan gelmiyor bana adım ugur dogru oldugundan eminmisin ? özelden facebook adresini yazabilirmisin bide ben deniyim

değer mesajlar menüsüne gider oraya bak.

bafern

Üye
arkadaslar turkcellden alınma beyaz s3 telefon askerlik dolayısıyla 1200 tl den satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt