Galaxy S3 Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Arıyorum
Selam beyler galaxy s3 arıyorum yurt dışı pasaport kayıtlı.. imei klon felan olmicak cihaz cakıl mavisi olabilir vericeğim fiyat 950TL İst içi elden alabilirim.. satan varsa mesaj atabilir

Edit: alıcağım cihazı buldum İlgilenip mesaj atanlara tşkkr ederim.

ozkanla

Üye
Ozelden pm attim

avcitalip

avcitalip

Üye
o fiyata yurt dışı s3 biraz zor bulunur,istersen ben 1.100 TL'ye sana bırakabilirim 8 Ay Falan Donanımsal Arızalara Karşı Ömür Boyu Tarafımca Yazılımsal Arızalara Karşı Garantilidir

Pasaport kayıtlı ve arka kapağı hariç hiçbir sorunu yoktur isterseniz kapağı değiştirebilirsiniz fakat ben gerek duymadığımdan değiştirmiyorum :evet: kapağı suyla yıkadığımda kapağı kayganlaştıran ve parlatan madde adı herneyse artık onda soyulmalar var onun haricinde telefonum sıfırdan farksız

pazarlık yapamam eğer düşünürsen yorum at :oke:

Satma sebebim ise leptop alacak olmamdır,inanmazsınız belki bunun için size leptobun modelini de yazıyım : Lenovo Z580 1 TB 8GB Ram Olan versiyon :oke:

telefonum ramazan 2012 ayından sonra Almanya'dan alınmıştır tarihini tam olarak bende hatırlamıyorum :)

resimlerde kırmızı ile işaretlediğim yerlerde soyulmalar vardır onun haricinde hiçbir problemi yoktur

- - - Eklendi - - -

leptop bu : http://www.gold.com.tr/U205691/Lenovo-Z580-59348040-i5-3210-15-6inc-Gri-Notebook

ozkanla

Üye
Birde bana fazls istiyorsun diyorlar:)

ozkanla

Üye
1000 bir haftalik cihaz

avcitalip

avcitalip

Üye
1000 bir haftalik cihaz

sen yine benden iyi demişsin :ehe ben 1.100 TL'ye Samsung Galaxy SIII 16 GB Beyaz + 32GB SDHC Class 10 Sandisk 30 mb/s hafıza kartı veriyordum

adam bana sahibindendeki ilanları göstermeye başladı 900'e falan genpa yurtiçi s3 var anlamadım gitti :hmmm

ozkanla

Üye
Alsin bakalim... ben hic rastlamadim sahibinde genpa o fiyata...

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarımı tam okumamışsınız galiba.. ist içi elden alabilirim yazdım ayrıca kargo ile alsam bile aras kargo kontrol yöntemi ile alırım sonucta 100liralık bi cihaz almıyorm cihazı.. 1100TL yurtdısı kullanılmıs cihaz için pahalı.. 1000liraya kadıköyde maltepede sıfır kutusuyla satanlar var.. adamlar kayıt belgelerini bile veriyorlar + 1 yıl iş yeri garantisi veriyorlar

- - - Eklendi - - -

Buyrun.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-galaxy-s-3-bu-fiyata-kacmaz-hediyeleri-cabasi-979-106078328/pasif-ilan/#classifiedTitle

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s3-104805829/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-850-tl-galax-s3-orjinal-kapida-bak-kontrol-et-sonra-odemeni-yap-105682007/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-acil-satilik-galaxy-s3-genpa-garantili-fuul-aksesuarli-7-gunluk-104740518/detay/

ozkanla

Üye
Bu sartlar altinda kacirma derim... 1000 tl kutulu ve kayit belgeli cok iyi...

avcitalip

avcitalip

Üye
Bu sartlar altinda kacirma derim... 1000 tl kutulu ve kayit belgeli cok iyi...

+1 :evet: bende aynı şeyi söyledim arkadaşa,onlar kaçak falan oluyor eğer öyle arıyorsanız kuzey ırakta sıfır s3 700 TL'miş :evet:

ozkanla

Üye
Herhalde numarayi arayip konusmadin... ben aradim simdi urun orginal degil ;) ama birinci sinif deyip duruyor.garanti sim kapanmasina karsi firma garantisiymis :)

- - - Eklendi - - -

Adalarda olani aramadim ...

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Adamı nasıl aradın numara belirtmemiş sitede ?

ozkanla

Üye
telefonla siparis numaralarini bile yazmis ilanin sadece fiyatina baktin galiba;)

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı bu adamdan alıcam.. telefon numarası felan göremedim ben nerden bakıcaz ?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca senin telefon nasıl bişey ? resimleri felan yokmu

nokio_6233

nokio_6233

Üye
msj at numarasini iste bu kadar basit?

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Nokio sendeki akıl einstein'de bile yoktur.. mesaj atmasını bizde biliyoruz üsteki arkadas aradım konustum felan demiş herhalde diğer baska ilandaki adamın aramıstır.. ilk actıgım yazıyı editledim ona bakında öyle yorum yapın.. ben mesaj attım adama geri dönmedi

ozkanla

Üye
Bu degil diger verdigin ilanlara baktim. Ama buda bir tuhaf ... bilmem ne ticaret ama ne teli var nede daha oncesinden bir satisi 50 taneden 9 kaldi diyor ama hic bir yorum satis gorulmuyor... elden alabilecegin yerleri arastir derim... kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

Benim telefon dedigim gibi bir haftalik. Kutusunu ben actim hemen ekran koruyucu ve kilif taktim cizik falanyok yani...

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Elden veyatta kargodan fark etmez.. yalnız kargo kontrollu olucak diğer türlü almam.. sen kendi cihazının fotolarını buraya upload edersen anlaşırız belki

- - - Eklendi - - -

Resimlerini görmeden anlaşamayız.. ayrıca nerde oturuyorsun cihazın rengi ne ? kutusu felan duruyormu

- - - Eklendi - - -

1000 liralık cihaz alıcam.. ama siz sanki pazardan domates patlıcan alıyormusum gibi davranıyorsunuz :) araştirma bakma görme al gitsin hesabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt