Galaxy S3 Android 4.3 Güncellemesi Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 ye gelen sızıntı 4.3 te de uygulama vardı hatta ilk gördüğümde "bu ne lan?" Demiştim :ehe

Neyseki sızıntı 4.3 knox bootloaderı ile gelmediğinden knox uygulaması kolayca kaldırıldı.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bende kobay bir S4'de denedim hiç bir fark göremedim :hmmm o nedenle port işine saldırı yaparız :eller: :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben epey rom denedim. Bu sayaci sifirlamak ve bu sizdirilan romu yuklemek istiyorum. O dedigin sayaci nasil sifirlarim

Türe

Türe

Üye
Xda'daki bir romda kaldırmışlar Knox'u. Cwm kurmuşlar. Sıkılırsam denerim :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Xda'daki bir romda kaldırmışlar Knox'u. Cwm kurmuşlar. Sıkılırsam denerim :ehe
Cwm kurabiliyorlar çünkü ne s3 de nede note 2 deki sızıntı 4.3 de knox bootloaderı yok..

TheMadness

TheMadness

Üye
Note 2 ye gelen sızıntı 4.3 te de uygulama vardı hatta ilk gördüğümde "bu ne lan?" Demiştim :ehe

Neyseki sızıntı 4.3 knox bootloaderı ile gelmediğinden knox uygulaması kolayca kaldırıldı.

Bootloader kurmazsak sorun olacağını düşünmüyorum. 0x01 olayı da biraz sıkıntılı çünkü nereye kaydedildiği belli değil sayaç bilgilerinin bulmak zor olacaktır.

PriZm

PriZm

Üye
Malesef oluyor.. Samsung bunu da düşünmüş olacakki rom içine knox apkleri haricinde bir kontrol koymuş.Knox bootloaderı yoksa cihaz özellikleri kısıtlı moda geçiyor..

TheMadness

TheMadness

Üye
Malesef oluyor.. Samsung bunu da düşünmüş olacakki rom içine knox apkleri haricinde bir kontrol koymuş.Knox bootloaderı yoksa cihaz özellikleri kısıtlı moda geçiyor..

S4 ve Note 3'ün durumu daha kötü. eFuse tek yönlü switch var. 0x01 Triangle Away ile çözülebilir veya sistem dosyaları modifiye edilebilir. Bence gereksiz, yeni bootloader ve modem yüklemeyeceğim official 4.3 için.

fk555897

fk555897

Üye
2-3 haftaya Türkiye'de de yayınlanır sanırım. Arkadaşlar bir de Android 4.4'ün 512 MB RAM ile çalışabileceği haberleri var. Bu haberlerin gerçekliği Android 4.4 yayınlanmadan ortaya çıkmaz. Ayrıca böyle bir şey olsa bile Stock Android de olur. Yani Google'ın verdiği Android'de Samsung, Sony vs. firmaların yayınladığı Android 4.4 512 MB ile çalışmaz.

muhammed_yeter

Üye
Note 2 güncellemesi bunu geçer mi?

vehipcabuk

vehipcabuk

Üye
Belki konuyla alakası yok ama s3 ün hafıza kartı soketi bozuldu hafıza kartı yerinde sabit durmuyor
Bu garantiye giriyormu

Teşekkürler

vehipcabuk

vehipcabuk

Üye
Kimse yok galiba

aşikar53

aşikar53

Üye
Video varmi acep ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Birkac sorun var.

-Ekran kapaliyken telefonun uyanmasi diye tabir ettigimiz acilma gec oluyor.
-Muzikcalarda arada takilmalar oluyor 20 dkda bir falan.
-Isik tus kilidinin efekti yok.

TheMadness

TheMadness

Üye
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
4.2.2 de o kadar gec degildi.

vehipcabuk

vehipcabuk

Üye
Size bie soru aorduk
Ayrıca 4.2 deki arkadaşlar hiç zahmet etmeyin bu güncellemenin hiç bir getirisi yok
4.4 bekleyin

Üst Alt