Galaxy S3 Alev Aldı

sataer

Üye
şarjdayken olduğunu kim söyledi adam arabada yandı demiş okumuyor musunuz?

sataer

Üye
valla yakana sormak lazım kuz

Kuzum bu telefonlara ne yapıyorlar acaba merak ettim ya telefonu ne hale gelmiş adamın

Araba sürerken mi yanmış ? öyleyse araba sürerken aynı zamanda HD oyun oynaması lazım max payne ,9mm , gta3 gibi :=

- - - Eklendi - - -

eğer oyun öyle işlemciyi zorlayacak grafikli bir oyun oynamadan yandıysa s3 ün durumu vahim

sataer

Üye
usb girişi kısmından yanmış cihaz samsung olaya el atıp cihazı alıp incelemeye başlamış

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
donanım haber de paylaştı onunla değiştirdim. resimler daha detaylı.

Hiç ısındığını görmedim ben.

sataer

Üye
muhtemelen fabrikasyon hatası o zaman

şarjdayken olduğunu kim söyledi adam arabada yandı demiş okumuyor musunuz?

Samsung Galaxy S3 telefonumu sürüş esnasında arabamda şarja taktım ve telefonda aniden beyaz bir alev, kıvılcım çıkararak bir patlama meydana geldi.

demiş arkadaş

sataer

Üye
ilk de böyle değildi haber pardon. o zaman araç kitinden fazla akım gelmiştir

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilk de böyle değildi haber pardon. o zaman araç kitinden fazla akım gelmiştir

veya konunun en başinda da soyledigim gibi şarzdayken kullanimdan kaynaklidir. Ve arac kitinin fazla akim vermesi biraz zor zaten araclar 12v 60amper ve boyle bir kisa devre icin kucuk bir sigortalari var.

sataer

Üye
araba sürerken oyun mu oynadı ki abi belki navigasyon açmıştır

Kullandığım cihazın sürümü günceldi özellikle baktım

M. tAHA

Üye
arkadaslar araç şarj olayı zaten sakat. bende araçta n97 mini yi taktıgımda alev gibi oluyor. araçlara sarj takılan telefon sıkıntı oluyor.
bence s3 aldıktan sonra ben telefonu arabada falan sarj etmem.

- - - Eklendi - - -

Kullandığım cihazın sürümü günceldi özellikle baktım
haklısın zaten s3ün bu yonde avantajı var oldugu ılerı sürülüyor. one x de birde sarj tutma olayı berbat diyorlar.

Motorola atrix çift çekirdekli okuduğum kadarıyla 60-70 derecelere çıkıyor.Benim bilgisayarım çift çekirdek yazları içinde soğutucu fan olmasına rağmen acayip ısınıyor.Bir de dört çekirdekli bir aleti düşünün, çift çekirdekten daha fazla ısınıcaktır ve telefonlarda fan soğutucu gibi hareketli parçalar yok.Oysa artık telefonlar pcler kadar gelişti ve acayip ısınıyor

Reşwan

Emekli Yönetici
Yanan yanmış kalan sağlar bizimdir, onlarıda birer canlı olarak düşünürsek fizyolojik değişiklikler mümkündür, patlarlar, çatlarlar, ,yanarlar, bataryalar patlar hoparlör bozulur vs vs.
Keyifli forumlar

Tepkiler: mega2