Galaxy S3 Alev Aldı

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Alev Aldı
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S III'le ilgili olumsuz bir durum yaşandı. İrlandalı bir kullanıcı, yeni aldığı Galaxy S III'ün duyulabilecek bir gürültü ile patladığını rapor etti ve görselleri ülkesindeki bir forumda paylaştı. Haberimizin altında yer alan galerideki fotoğraflardan da anlaşılabileceği üzere, cihazın altında yer alan Micro USB bağlantı noktasının bulunduğu kısımda yanmaya bağlı ciddi bir hasar oluşmuş durumda.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsung, Galaxy S III'ün alt kısmında yaşanan bu durumun ısıya bağlı bir hasar olduğunu, konuyla yakından ilgilendiklerini ve daha detaylı bir açıklamayı ilgili cihaz üzerindeki kapsamlı çalışmalarını tamamladıktan sonra açıklayacaklarını ifade etti. Dört çekirdekli Exynos Quad işlemcisine sahip olan Galaxy S III, bu alandaki en dişli rakibi olan HTC One X kadar olmasa da yoğun yük altındaki kullanımlarda çift çekirdekli telefonlara göre daha sahip olduğu güçlü donanımın doğası gereği daha fazla ısınma gösteriyordu. Yaşanan bu olayın neden kaynaklandığıyla ilgili olarak gözler Samsung cephesinde olacak ancak unutulmaması gereken nokta şu ki, elektronik cihazlarda bu tür olaylar yer yer patlak verebiliyor.

Hatırlanacağı üzere Japonya'da satılan Apple iPod'larda da patlama sorunu yaşanmış, konu yargıya taşınmıştı.

Tepkiler: technoshark ve StaLKeR-190E

KayraBey

Üye
Yeni çıktı hemen atlamamak lazım bu tip telefonlara...

sataer

Üye
4 çekirdek 4 çekirdek diyenlere gelsin sevgilerle

Tepkiler: Oğuzhan, StaLKeR-190E, technoshark ve 2 diğerleri

Del Rey

Üye
Samsung bu, ne bekliyordunuz? Galaxy S3 alana bedava tanışabilir derin dondurucu veriyorlarmış, öyle duydum.

Tepkiler: Oğuzhan, ia.phlvn, StaLKeR-190E ve 1 kişi daha

sataer

Üye
Adamın telefonunu değiştirmezler de şimdi bunlar

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
haklısınız ama bu tip haberlere de hemen inanmak doğru değil.

Tepkiler: Ellemon

sataer

Üye
cihazın kasa görmüyor musun anlık alevle yandığı bariz belli kendin yaksan öyle yapamazsın bekliyordum zaten böyle birşey.

Enes

Üye
çok iddialı ya patlama yapmış çıkar çıkmaz baksana

Tepkiler: cudjex
Al sana 4 çekirdek, patlatmış ortalığı....

İyi olmus savasta isitir dusmana atariz

ilk seriden almayacaksın kesinlikle...

oha galaxy s3 abimde var bndede s2 ama oyun felen oynarken isiyorda o kdarda deyil bu adam üstünde mısır felende patlatır telefonun cok abartı olmus.....

İlk seride yandı, diğer serilerde ne olur kim bilir ama.. Bence biraz daha temkinli olmak lazım.

papakudioflu

Emekli Yönetici
aşiri isinmadan şarz konnektoru kisa devre yapmiş muhtemelen şarzdayken yogun bir şekilde kullanilmiş.

Tepkiler: TeAmo42 ve CorbyW

MasteLaa

Üye
Habere inanmak ne derece doğru bilemem ama ısınma sorunu s2 ve s3 lerde galiba büyük bir sorun..Buna bir çözüm bulunmalı..Bir de 4 çekirdek zaten yararsız olduğunu söylüyorum..Dün gittim TeknoSA ya adam direk bana 4 çekirdek dedi telefonu..Yanımdaki adam döndü , adamın suratına baktı..Ciddi mi söylüyorsun dedi Dur ben bir para çekeyim taksitle alayım şunu dedi. Ben sonra adama tekrar sordum , dedim abi 4 çekirdek ne kadar gerekli ki , adam gereksiz dedi

sataer

Üye
o dört çekirdeğe şaşıran adam çekirdek ne işe yarıyor onu bilmiyodur