Galaxy S3 4.3 Güncellemesi Sonrasi Şebeke Problemi

pusatt

Üye
Ya ben geri getirdim ama imei sonu 11 oldu orjinali 01 di

Kontrol

Üye
Gözle takip özelliği var mı ?

Kontrol

Üye
Teşekkürler...

Son düzenleme:
Tepkiler: s.ileli

orjinalde sıkıntı cıkmaz kardeş

Benim s3 rootlu nasıl efs yedeği alabilirim. aldıktan sonra 4.1.2 orj yuklesem ımeı gıtse efs dosyası ıle nasıl gerı getırcem ki ?

sayaç sıfırlama

olmaz kardeşim. efs ve nandroid yedeği unutma.
Gözle takip özelliği var mı ?
4.3 'te var. s3 ve note 2 klon imei'ye 4.3 rom yüklemek için
Benim s3 rootlu nasıl efs yedeği alabilirim. aldıktan sonra 4.1.2 orj yuklesem ımeı gıtse efs dosyası ıle nasıl gerı getırcem ki ?
buyur kardeşim

Tepkiler: cagpasa12

eyw

S3 4.3 Güncelleme Sonrasi Şebeke Problemi Çözüldü

pusatt

Üye
Geçen bendede oldu çözemedim formatladim romu baştan kurdum

Tecno06

Üye

Kardeş aynı sorunu ben de yaşadım. Öncelikle başıma gelenleri söyleyim. Galaxy S3 android 4.2.2 kullanıyordum gayet iyiydi. sonra 4.3 beta çıktı hemen yükledim bi halt var gibi. Yükleyince telefon takıldı falan memnun kalmadım geri döneyim dedim, 4.2.2 yükledim baktım imei 0049... olmuş ara tara yok, rootsuz bu işi asla ve asla yapamıyorsun, ama telefonumda root da istemiyorum. Ondan dolayı biraz daha araştırırken Tomy1925 abim sağolsun bana ulaştı, telefonla yaptığımız görüşmede android 4.3 ten geri döndüğümde telefonum modem dosyasının değişmediğini bu yüzden imei numarasını içeren EFS klasörünün de yolunun telefon tarafından bulunamadığını belirtti ve bana 4.3'ten diğer romlara geri döndüğümde yüklediğim versiyonun örneğin 4.2.2.'nin modem dosyasını ayrıca odin ile flashlamamı önerdi. Ben de aynı bu şekilde yaptım ve oldu. Rootsuz şekilde orijinal roma döndüm ve IMEI'mi kurtarmış oldum. tavsiyemdir. Ayrıca Tomy1925 abime teşekkürler. Bu arada örneğin android 4.1.2 yükledin odin ile ama modem dosyasını bulamıyorsun. elindeki rom dosyasının uzantısı tar.md5 ise md5'i sil dosya zip haline dönüşecektir ona çift tıklayıp içindeki modem.bin dosyasını masaüstüne çek ve odin ile phone bölümüne tanıtarak telefona flashla IMEI geri gelir. Gelmez ise aynı işlemi yeni bir rom kurmadan diğer yani 4.0.4'ün ya da 4.2.2'nin modem dosyasını flashla sorun düzelecektir.

Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim aciklama için