galaxy s3 4.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 4.2.2
arkadaslar samsung Mayıs sonundan beri s3 kullanıcılarını oyaliyor ne oldu bu güncelleme usandim valla satmayı bile dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan

uartuk

uartuk

Üye
kardeş satmana gerek yok xda nın sitesine gir orda bir sürü 4.2.2 sürümde rom var ve benim kullandığım rom u tavsiye edebilirim sana omega v46 şu ana kadar kullandığım en iyi rom bence gir biraz incele telefonunu satma

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Yeni toucwiz üzerinde çalışıyorlar mıs. Bir söylentiye göre s3 e 4.2.2 verilmeyip; direk 4.3 verilecekmis. Bir ay daha sabret ; neyin ne olduğu belli olur....

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
kardeş satmana gerek yok xda nın sitesine gir orda bir sürü 4.2.2 sürümde rom var ve benim kullandığım rom u tavsiye edebilirim sana omega v46 şu ana kadar kullandığım en iyi rom bence gir biraz incele telefonunu satma

garantili olduğu için rom atmayı düşünmüyorum orjinal rom u bekliyorum

- - - Eklendi - - -

Yeni toucwiz üzerinde çalışıyorlar mıs. Bir söylentiye göre s3 e 4.2.2 verilmeyip; direk 4.3 verilecekmis. Bir ay daha sabret ; neyin ne olduğu belli olur....

göz boyama bi güncelleme olur göz le video durdurma falan gelmez diyorum

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S4'ün satışları yavaşlayınca verirler.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
garantili olduğu için rom atmayı düşünmüyorum orjinal rom u bekliyorum

- - - Eklendi - - -

göz boyama bi güncelleme olur göz le video durdurma falan gelmez diyorum

Garantine bişey olmaz ben hiç kurmadıysam 4-5 tane custom rom kurup denedim kullandım sonra ekranda sorun oldu 2 kere garantiye yolladım hatta rootlu bile yolladım garanti kapsamında işlem gördü bunlar en kötü garantilik bişey olursa orjinal romu kurar öyle yollarsın hepsi bu.

İkincisi göz boyamalık olacağını sanmam ben o 4.2.2 test sürümüde denedim farklılıklar vardı eksikleri çok olmasına rağmen şarjı çok çabuk bittiği için tekrar 4.1.2 ye döndüm. Senin kafanda telefonu satmak öyle veya böyle kararını vermişsin gibi zaten.

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
Garantine bişey olmaz ben hiç kurmadıysam 4-5 tane custom rom kurup denedim kullandım sonra ekranda sorun oldu 2 kere garantiye yolladım hatta rootlu bile yolladım garanti kapsamında işlem gördü bunlar en kötü garantilik bişey olursa orjinal romu kurar öyle yollarsın hepsi bu.

İkincisi göz boyamalık olacağını sanmam ben o 4.2.2 test sürümüde denedim farklılıklar vardı eksikleri çok olmasına rağmen şarjı çok çabuk bittiği için tekrar 4.1.2 ye döndüm. Senin kafanda telefonu satmak öyle veya böyle kararını vermişsin gibi zaten.

doğru kafaya koymusumda s3 e gerçekten alternatif telefon yok s4 hariç tabi :) buda bizim artık ne kadar teknoloji açı olduğumuzu gösteriyor yada tatmin olamiyoruz artik her neyse :)

- - - Eklendi - - -

S4'ün satışları yavaşlayınca verirler.

evet katılıyorum haklı da firma yani o sirketin kim basinda olsa aynısını yapar

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
valla herkesin fikrine saygım var ama ben sıkıldım hem android ten hem S3 ten satacağım ve Lumia 925 alacağım...
en azından canavar gibi çalışan bir işletim sistemi...takılma yok tekleme yok...
S3 te 1 Gb Ram var telefon boşta çalışırken en fazla 300 mb Ram ile kalakalıyor...
Adamlar Lumiayı bir çıkarıyor boş ram 800-900 mb boşta ...
Diyeceksiniz oyun uygulama yok diye,benim öyle deli gibi oyun uygulama takıntım yok...
facebook bir iki youn da boool boool yeter...
uzun lazfın kısası bu android beş para etmezmiş...symbian bile daha iyi çalışıyordu valla...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Android de ki ram sistemi ile wp daki ram sistemi farklı olduğundan dolayı size android daha çok ram kullanıyor mus gibi geliyor. Android sisteminde boşta olan ram ; boşa giden ramdır. Tabi sizin kendi kararınız wp sistemide güzeldir. Şimdi den hayırlı olsun :oke:

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Android de ki ram sistemi ile wp daki ram sistemi farklı olduğundan dolayı size android daha çok ram kullanıyor mus gibi geliyor. Android sisteminde boşta olan ram ; boşa giden ramdır. Tabi sizin kendi kararınız wp sistemide güzeldir. Şimdi den hayırlı olsun :oke:

ne saçma bir tabir şu boşta olan ram boşa giden ram olayı...
telefon kasılıyor duruyor neden boşa gidiyor o zaman adam gibi yapsnlar ne kadar boşta ram kalırsa sistem o kadar rahat çalışır...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
telefon kasılıyor duruyor neden boşa gidiyor o zaman adam gibi yapsnlar ne kadar boşta ram kalırsa sistem o kadar rahat çalışır...

Hızlı yeniden açmayı etkinleştirmek için, android os uygulamaları , kapalı olsalar dahi bellekte kalır. Yeterli bellek olmadığında , düşük bellek katili (LMK), son zamanlarda en az kullanılan (LRU) listesini temizleyerek otomatik olarak belleği boşaltır. Belleği manuel olarak temizlerseniz , uygulamaların açılması daha uzun zaman alabilir.

Yukarda yazdığım yazıyı okuduktan sonra ; boşta olan ram , boşa giden ramdır! sözü artık size saçma gelmez umarım. ....

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
valla herkesin fikrine saygım var ama ben sıkıldım hem android ten hem S3 ten satacağım ve Lumia 925 alacağım...
en azından canavar gibi çalışan bir işletim sistemi...takılma yok tekleme yok...
S3 te 1 Gb Ram var telefon boşta çalışırken en fazla 300 mb Ram ile kalakalıyor...
Diyeceksiniz oyun uygulama yok diye,benim öyle deli gibi oyun uygulama takıntım yok...
uzun lazfın kısası bu android beş para etmezmiş...symbian bile daha iyi çalışıyordu valla...

ne güzel konuştun hem wp de oyunlar var hergeçen günde artıyor bence yeterde artar doğru karar vermişsin

• Beğen
apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi

lumia lar iyi güzel de menüsü tasarımı toucwiz arayüzü çok yabancı geliyor uygulama kitligida cabası wphone daha çok yol kat etmesi lazim

- - - Eklendi - - -

galaxy s3 kasmasinin tek nedeni iyi bir sekilde ram yöntemiyor tabi isletim sistemi kaynaklı

enterneoll

enterneoll

Üye
ben sorunsuz kullanıyorum bir kere bile ramden sorun çıkmadı ve ben rami en son ne zaman kontrol ettim bilmiyorum bırakın telefon kendi ayarlasın size göre kendi planını oluşturur ama sen sat kullanmıyorsan sat tabi nede olsa iş görmez ama s3'den sonra benim için sadece s4 gelir o kadar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ramde sorun yok da efektler bazen cok guzel bazen titremeli oluyor sinir bozucu onun disinda rahat

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu s3 bukadar nasıl sattı anlamış değilim.ben 1 hafta anca tahammül edebildim.

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 suan piyasanin en iyi beş telefonu arasina girer ama bu onun sorun sikintisinin olmadigini göstermez

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk önce linüx tarzı sistemleri bir inceleyip sonra ram in lünixde ne işe yaradıgını görüceksiniz lüniz tabanlı sistemlerde ram dolu olmassa süreklü boşta olursa ozamn kasmayı görürsünüz oh tabi microsoft wp8 de çekirdek kernali bir değiştirdi adam pcde yaptıgını telefona da yapıyor suda var açık kaynak özgürlüktür tabi kullanamsını bilene sen al s3 ü rootla tb ile gerkesiz uygulamaları dondur üzerine beatsi kur poweramp ı kur lucky kur root exploeri kur sonra cwmden değik eklentileri kur bide pardus yada siyah kernal kur sonra deki s3 ne de güzel telefonmus

• Beğen

sivasligazi

Üye

bu ram takıntını hiç anlamadım.. 300mb kalıyor olabilir.. yetmiyor mu? bi chrome da 10-15 sekme açsan 40-50 mb belki kasıyor en ağır oyunu oynasan max 100-120mb kasıyor.. oyunlar ve programlar arkaplanda ram de mutlaka yer kaplıyor(kapattıktan sonra ve açıkkende..) yani o uygulama sana "etkin uygulamalar" bölümünde 40mb gözüküyor olabilir sistemle birlikte aslında 60-70 dir arka planın hep açık olması hızı çok iyi yönde etkiliyor..takılmalar güç tasarrufundan dolayı olabilir bunu da hatırlatayım. %20-30 civarı azaltıyor cpu v.s.

eğer rami rahatlatmak istiyorsan uygulama yöneticisine gir önbellek ve normal ramde işine yaramayan programlara bak ve "hepsi" bölümünden istemediklerini "devre dışı" yap.. telefonu zamanın oldukça yeniden başlat.. görev yöneticisinde devamlı sil.. zaten temel şeyleri yine hız için yeniden getirir extralar ı ramden cıkarmıs olursun bunları biliyorsundur belki ama her ihtimale karşı yazayım..
eğer çoğunu devre dışı yaparım dersen ram max 300mb yer tutar önbellek max 100-120mb.. yani 300+120
ben birçoğunu kaldırdığımda ve görev yöneticisinde belleği sildiğimde 220mb ram + 70mb önbellek yapmıştım :)

son olarak lumia da 900mb bos yer kalıyor demissin.. az önce anlattıgım gibi.. android sistem dosyalarında sakladığı için örneğin android de program 40-50mb yer kaplıyorsa lumia da 100-120mb her türlü kaplar..lumia her programı her seferinde yeniden başlatıyorsa; kasmıyor olabilir belki ama işlemciyi hiç rahat bırakmaz..telefonu kurcalarken bile ısınır diye düşünüyorum.. lumia android deki kadar programı açık tutsa hali ne olur bilemiyorum.. inan bana ram konusunda android gayet iyi kullanıyor wp ile karşılaştırmaya tenezzül bile etmem..

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye

ilk önce linüx tarzı sistemleri bir inceleyip sonra ram in lünixde ne işe yaradıgını görüceksiniz lüniz tabanlı sistemlerde ram dolu olmassa süreklü boşta olursa ozamn kasmayı görürsünüz oh tabi microsoft wp8 de çekirdek kernali bir değiştirdi adam pcde yaptıgını telefona da yapıyor suda var açık kaynak özgürlüktür tabi kullanamsını bilene sen al s3 ü rootla tb ile gerkesiz uygulamaları dondur üzerine beatsi kur poweramp ı kur lucky kur root exploeri kur sonra cwmden değik eklentileri kur bide pardus yada siyah kernal kur sonra deki s3 ne de güzel telefonmus

tavsiyelerin için çok tşk ederim ve hepsini tek tek deneyeceğim inş dediğin gibi telefon istedğim düzeye gelir...şimdiden çok tşk ederim

Üst Alt