kardeş satmana gerek yok xda nın sitesine gir orda bir sürü 4.2.2 sürümde rom var ve benim kullandığım rom u tavsiye edebilirim sana omega v46 şu ana kadar kullandığım en iyi rom bence gir biraz incele telefonunu satma
Yeni toucwiz üzerinde çalışıyorlar mıs. Bir söylentiye göre s3 e 4.2.2 verilmeyip; direk 4.3 verilecekmis. Bir ay daha sabret ; neyin ne olduğu belli olur....
garantili olduğu için rom atmayı düşünmüyorum orjinal rom u bekliyorum
- - - Eklendi - - -
göz boyama bi güncelleme olur göz le video durdurma falan gelmez diyorum
Garantine bişey olmaz ben hiç kurmadıysam 4-5 tane custom rom kurup denedim kullandım sonra ekranda sorun oldu 2 kere garantiye yolladım hatta rootlu bile yolladım garanti kapsamında işlem gördü bunlar en kötü garantilik bişey olursa orjinal romu kurar öyle yollarsın hepsi bu.
İkincisi göz boyamalık olacağını sanmam ben o 4.2.2 test sürümüde denedim farklılıklar vardı eksikleri çok olmasına rağmen şarjı çok çabuk bittiği için tekrar 4.1.2 ye döndüm. Senin kafanda telefonu satmak öyle veya böyle kararını vermişsin gibi zaten.
buda bizim artık ne kadar teknoloji açı olduğumuzu gösteriyor yada tatmin olamiyoruz artik her neyse 
S4'ün satışları yavaşlayınca verirler.
Android de ki ram sistemi ile wp daki ram sistemi farklı olduğundan dolayı size android daha çok ram kullanıyor mus gibi geliyor. Android sisteminde boşta olan ram ; boşa giden ramdır. Tabi sizin kendi kararınız wp sistemide güzeldir. Şimdi den hayırlı olsun![]()
ne saçma bir tabir şu boşta olan ram boşa giden ram olayı...
telefon kasılıyor duruyor neden boşa gidiyor o zaman adam gibi yapsnlar ne kadar boşta ram kalırsa sistem o kadar rahat çalışır...
valla herkesin fikrine saygım var ama ben sıkıldım hem android ten hem S3 ten satacağım ve Lumia 925 alacağım...
en azından canavar gibi çalışan bir işletim sistemi...takılma yok tekleme yok...
S3 te 1 Gb Ram var telefon boşta çalışırken en fazla 300 mb Ram ile kalakalıyor...
Adamlar Lumiayı bir çıkarıyor boş ram 800-900 mb boşta ...
Diyeceksiniz oyun uygulama yok diye,benim öyle deli gibi oyun uygulama takıntım yok...
facebook bir iki youn da boool boool yeter...
uzun lazfın kısası bu android beş para etmezmiş...symbian bile daha iyi çalışıyordu valla...
valla herkesin fikrine saygım var ama ben sıkıldım hem android ten hem S3 ten satacağım ve Lumia 925 alacağım...
en azından canavar gibi çalışan bir işletim sistemi...takılma yok tekleme yok...
S3 te 1 Gb Ram var telefon boşta çalışırken en fazla 300 mb Ram ile kalakalıyor...
Diyeceksiniz oyun uygulama yok diye,benim öyle deli gibi oyun uygulama takıntım yok...
uzun lazfın kısası bu android beş para etmezmiş...symbian bile daha iyi çalışıyordu valla...
ilk önce linüx tarzı sistemleri bir inceleyip sonra ram in lünixde ne işe yaradıgını görüceksiniz lüniz tabanlı sistemlerde ram dolu olmassa süreklü boşta olursa ozamn kasmayı görürsünüz oh tabi microsoft wp8 de çekirdek kernali bir değiştirdi adam pcde yaptıgını telefona da yapıyor suda var açık kaynak özgürlüktür tabi kullanamsını bilene sen al s3 ü rootla tb ile gerkesiz uygulamaları dondur üzerine beatsi kur poweramp ı kur lucky kur root exploeri kur sonra cwmden değik eklentileri kur bide pardus yada siyah kernal kur sonra deki s3 ne de güzel telefonmusne saçma bir tabir şu boşta olan ram boşa giden ram olayı...
telefon kasılıyor duruyor neden boşa gidiyor o zaman adam gibi yapsnlar ne kadar boşta ram kalırsa sistem o kadar rahat çalışır...

ilk önce linüx tarzı sistemleri bir inceleyip sonra ram in lünixde ne işe yaradıgını görüceksiniz lüniz tabanlı sistemlerde ram dolu olmassa süreklü boşta olursa ozamn kasmayı görürsünüz oh tabi microsoft wp8 de çekirdek kernali bir değiştirdi adam pcde yaptıgını telefona da yapıyor suda var açık kaynak özgürlüktür tabi kullanamsını bilene sen al s3 ü rootla tb ile gerkesiz uygulamaları dondur üzerine beatsi kur poweramp ı kur lucky kur root exploeri kur sonra cwmden değik eklentileri kur bide pardus yada siyah kernal kur sonra deki s3 ne de güzel telefonmus