Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Hakan2635

Hakan2635

Üye
odinle yükle ispanya versiyonunu

Odinle yukleyince france surumu cikinca kieste otomatik guncelleniyor mu? Ayrica odin ile yukleyince goruntulu konusma yapilabiliyor mu? Son soru odinle nasil yukluyoruz? Teldeki veriler siliniyor mu

myxton

Üye
Güncelleme bekleyen samsung kullanıcıları baksın..

sanırım beklemekten başka çare yok

erhank98

erhank98

Üye
Odinle yukleyince france surumu cikinca kieste otomatik guncelleniyor mu? Ayrica odin ile yukleyince goruntulu konusma yapilabiliyor mu? Son soru odinle nasil yukluyoruz? Teldeki veriler siliniyor mu
zaten 1tane 4.1.2 var bunu tüm ülkelere yayıyorlar, türkiye 4.1.2 ile ispanya 4.1.2 farklı değil bildiğim kadarıyla.
görüntülü konuşma yapılıyor odinle yükleyince.
http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/sii-4-1-2-guncellme-cikti-751672.html bu konudan gerekli bilgiye sahip olabilirsin.
veriler(resim, video, müzik, rehber) silinmez yüklü olan programlar silinir.

ATA359

Üye
videoda duraklama jelly beanla geldi s2 lere. daha onceki surumlerde yok.

myxton

Üye

ayesgül

Üye
champ 3303 kullanıyorum hiç bişey indiremyorum internette sadece fotografları açıyor video izleymyorm ne yapmam gerekiyor

maxee

Üye
arkadaşlar 4.1.2. yükledim odin ile ekran kilitleyince wireless kapanıyor ekranı tekrar açınca modeme tekrar bağlanıyor. whatss up viber kullanamıyorum yardım edin neden böyle oluyor ?

_kola_

Üye
Merhaba arkadaslar,
Benim bir ihtiyacim var.
Bu konuda yardimci olabilecek arkadas bulabiliim umarim.
Samsung galaxy s2-s3 kirik arizali veya calisabilir durumda doku matik ekranlara ihtiyacim var.
Adetli olarak 500-1000 adet olarak verebilecek veya temin edebilecek arkadaslar benimle irtibata gecebilir misiniz?
Simdiden cok tesekkur ediyorum.

flood_77

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bir sıkıntım var. Ana sayfada sayfalar arası geçiş yaparken telefon sayfa sayısını söylüyor ve bunu kapatamıyorum. Talkback ve driving mode kapalı...

Smexyplay

Üye
Merhaba arkadaslar soyle bi sorunum var
s2 gt9100 var yurtdisindan aldim imei si klonlanmis yani sorguda samsung e250i mi ne yaziyodu ilk aldigimda imei'siz androidi 4.0.4 du telefoncu tanidik biri gibi sayilir imei atti bide turkce yazilim yukledi ve android 2.3.3 oldu kiese bagliyorum update yok diyor son surum dedi bi kezde cihaziniz kiesle update desteklemiyo diyo *#272#imei " i yaptim cns ARB Yaziyodu onu TUR yaptim install dedim tel format atti ama ayni sorun var imei de samsung korea yaziyodu bide

ha bide odinle yukle hocam diceksiniz odinle yuklemeyi biliyom fakat teli download moduna alinca usb aygiti taniadi diyo. Normal haliyle baglayinca samsung device fln yaziyo ve baglaniyor ama download da gozukmuyo driveride yukledim 4 pc dede denedim ayni
bu iki sorunuma yardim lutfen

bolulu_14

bolulu_14

Üye
merhaba arkadaşlar s2 kullanıcısıyım 4.1.2 güncellemesi size geldi mi bilgi verirseniz sevinirim ne zaman gelecek biliyor musunuz ?

*exalance*

*exalance*

Üye
Telefonumu pc ye usb üzerinden baglamak istiyorum aynı zamanda galeri ve mesajları da kullanmak istiyorum nokia da pc suite üzerinden yapıyordum ama samsung da bi program buldum Samsung New PC Studio adında ama onda bi türlü çalıştıramadım telefon bağlanamadı hatası veriyo ilgilenen arkadaşlarıma yürekten teşekkürler saygılar..

alkim02

alkim02

Üye
Samsung u900'zü new pc studio görmüyor yardım edin lütfen..

ibrahim.21

Üye
mrb arkadaşlar galax s2 kullanıyorum telefonun kilit kodunu unuttuğum için format attım telefonuma ve tüm rehberim silindi nasıl geri alabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

webmaster3232

Üye
İyi günler galaxy s2 telefona sahibim şuan android 4.0 sürümünü kullanıyorum fakat telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum acaba döndürdükten sonra android sürümüm eskiye dönermi ?

barçalımessi

Üye
s2 den ekran resmini cektim forumda paylasip yardim almak istiyorum nasil yaparim.tskk.

ridsl

Üye
Şimdi ben jelly bean ispanya romunu yüklesem.Hiç yüklememiş gibi 4.0.3e geri dönme şansım varmı?Garantiyle ilgili sorun olurmu?

Üst Alt