Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

otolgab

otolgab

Üye
aynı sorunlar bendede var 4.0.3 u beğenmedim kamerasıda 2.3.6 ya gore kötü çekiyor

altannemre

Üye
Bn de s2 kullanıcısıyım fakat cihaz hiç ısınmıyor bnde bundan şikatçeyim sorun mu var len bnm telim de:)ıcs yüklü

Kerim.

Kerim.

Üye
4.0.4 varken recovery'i nasil kurcam?

fırat1

Üye
Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.

kardes bende galaxy pro 5510 var bunu rootlamak istyorum yardımcı olabilecek varmı (birde bu gün rehberimi sildim yanlışlıkla yedekte yok geri getirebileceğim bir yol varmı)

noppo123

Üye
s2 öyle çok ısınıyorki el degmiyecek hale geliyor hemde 5dk içinde oluyor bu olay asphalt7 ye gta ya ve benzeri oyunlara giriyorum 5 dk içinde ekrana dokunulmayacak derecede yanma oluyor bunun sebebi işlemcimidir ?

mesut011980

Üye
selam arkadaslar ben s2 lion rom yuklemek ıstiyorum suanda ındırdım odınle yukleme yapamıyorum yardım lutfen

telkolikk

telkolikk

Üye
kies ne? hiçbirşrey bilmiyoru bu konuda :(

erhank98

erhank98

Üye
kies ne? hiçbirşrey bilmiyoru bu konuda :(

telefonu bilgisayara bağlamak için bir program güncelleştirmeleri buradan daha kolay bir şekilde yapabilirsin

emreshengul

Üye
o dediğin program mobil wifi hotspot... ayarlarda zaten var bu özellik.. ayarlar_ wifi_ taşınabilir wifi hotspot
selam arkadaslar ben s2 kullaniyorum BanA BİR PROGRAM LAZİM 5800 KULLANANLAR BİLİR O PROGRAMİ ORDAKİ İSMİ JOİKOSPOT İSMİYDİ BU SEFER BEN O PROGRAMİ.NASİL BULACAM S2 BENZERİ YOK MU ACİL YARDİMMMMMMMMM

myxton

Üye
Selam saygıdeğer arkadaşlarım.
Samsung Galaxy SII video kayıt yaparken duraklama seçeneği yok.Yani bir video kayıt işlemi yaparken gerektiğinde durdurup kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum.Ayarlarına baktım bu seçenek yok Dur dediğim anda video kayıt işlemi sonlanıyor.
Bana bu konu hakkıında yardımcı olabilecek bir program veya herhangi bir çaresi var mı? Saygılarımla..

erhank98

erhank98

Üye
Selam saygıdeğer arkadaşlarım.
Samsung Galaxy SII video kayıt yaparken duraklama seçeneği yok.Yani bir video kayıt işlemi yaparken gerektiğinde durdurup kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum.Ayarlarına baktım bu seçenek yok Dur dediğim anda video kayıt işlemi sonlanıyor.
Bana bu konu hakkıında yardımcı olabilecek bir program veya herhangi bir çaresi var mı? Saygılarımla..
bende var dostum

ATA359

Üye
XWLS8 4.1.2 Jelly Bean için root dosyası lazım yardım edermisiniz

Türe

Türe

Üye

ATA359

Üye
XWLS8 için yok

Türe

Türe

Üye
O zaman google'dan detaylı arama yapabilirsiniz sanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ATA359

ATA359

Üye
zaten benim burda yardım istememin sebebi hiçbir yerde bulamamam.
detaylı arama yaptım öğlenden beri bilgisayar başında arıyorum.
hiçbir yerde aramadan gelip niye sizden yardım isteyeyim ?

Türe

Türe

Üye

• Beğen
Tepkiler: ATA359

myxton

Üye

Sizin kamerada var evet.Birde benim kamera görüntüsüne bakarmısınız ortada sadece tek tuş var başlat ve bitir.duraklama falanda yok.Cihazımda 2.3.6 sürümü mevcut.

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Sizin kamerada var evet.Birde benim kamera görüntüsüne bakarmısınız ortada sadece tek tuş var başlat ve bitir.duraklama falanda yok.Cihazımda 2.3.6 sürümü mevcut.

Mrb,

Benim s2de de pause tusu yok. Benim s2 de 4-0-4 yuklu

Üst Alt