Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

megasrobo

Üye
sa ben yeni adım telefonu wifiye tıklıyorum ok yazısı çıkıyo kalıo internette arattım hiç çıkmadı yardım edersen sevinirim bide şu sürüm yükseltme uygulamaları nerden indircez

klongs

klongs

Üye
sa ben yeni adım telefonu wifiye tıklıyorum ok yazısı çıkıyo kalıo internette arattım hiç çıkmadı yardım edersen sevinirim bide şu sürüm yükseltme uygulamaları nerden indircez

sana pm attım

enes122

enes122

Üye
Go launcher kullanıyorum da acaba şarj i olumsuz yönde ekiliyor mudur bataryayi fazla harcamayan bi launcher önerebilirmişiniz bide şarj tasarufu için farklı önerileriniz varmı rom kernel vs.

klongs

klongs

Üye
yedek pil al :) en rahat çözüm

enes122

enes122

Üye
Phenomenal 4 extreme kernel ve turkbey.rom.v37 kullanıyorum 41 saattir şarj a bağlamadım şuan şarj im %16 bu süreç içerisinde kısa telefon görüşmeleri internette takılma yaklaşık 20 sms attm baya iyi gidiyor şuanda hala bu şarj la forumda face de vs takiliyorum

- - - Eklendi - - -

Ve yaklaşık 45 dakika da oyun oynadım

- - - Eklendi - - -

Ekran parlaklığı da gündüzleri en yüksek seviye akşamları en düştük seviye de

- - - Eklendi - - -

Yarim saatte müzik dinlemiştim :)

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
Bugün Galaxy s2 yi şarja taktım saat 17 gibi %30 larda falandı bu saat oldu %79 ayrıca şarj olurken sıcaklık 54 dereceye kadar çıktı. Anormal bi durum mu anlamadım

enes122

enes122

Üye
Bugün Galaxy s2 yi şarja taktım saat 17 gibi %30 larda falandı bu saat oldu %79 ayrıca şarj olurken sıcaklık 54 dereceye kadar çıktı. Anormal bi durum mu anlamadım

Anormallik var recovery mod a girip wipe.yap fabrika ayarlarına dön

korhan_20_20_20

Üye
arkadaşlar s2 alıcam ama kararsızım.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.1000 tl'ye 15 ay daha telpa garantisi olan çiziksiz s2.samsung bayisinden son güncellemesi yapılmış olan bir telefon.sizce aliyim mi bende galaxy y pro var onu da satmak istiyorum alalı 5 ay falan oldu 2 yıl garantili çiziksiz sıfır ayarında.s2'nin fiyatı iyi mi sizce.bir de benim telefon ne kadar yapar.şimdiden teşekkürler...

gokay1989

gokay1989

Üye
O fiyata git htc one x al napcn garntiyi buzamana kadr hep garntisiz aldim ve teknsorun yasamadm o fiyata suan galaxy s3 ble varken dusunme bence s2 yi parana yazik olur

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar s2 alıcam ama kararsızım.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.1000 tl'ye 15 ay daha telpa garantisi olan çiziksiz s2.samsung bayisinden son güncellemesi yapılmış olan bir telefon.sizce aliyim mi bende galaxy y pro var onu da satmak istiyorum alalı 5 ay falan oldu 2 yıl garantili çiziksiz sıfır ayarında.s2'nin fiyatı iyi mi sizce.bir de benim telefon ne kadar yapar.şimdiden teşekkürler...

900 e düşürtürsen daha iyi olur

djomerrr

Üye
arkadaşlar bu telefon beş para etmez yaa mazeclock tuş kilidini kardeşim üst üste yanlış girmiş telefon

ciyasi

Üye
selam arkadaslar ben s2 kullaniyorum BanA BİR PROGRAM LAZİM 5800 KULLANANLAR BİLİR O PROGRAMİ ORDAKİ İSMİ JOİKOSPOT İSMİYDİ BU SEFER BEN O PROGRAMİ.NASİL BULACAM S2 BENZERİ YOK MU ACİL YARDİMMMMMMMMM

surveyor06

Üye
Arkadaşlar cihaz ile Kies arasında bağlantı kurmakta sorun yaşıyorum. Kies yazılımı Windows 7-64 bit bilgisayara yükledim. Ayrıca Samsung un sitesinden USB Driver indirip kurdum. Telefon bazen Kies ile bağlanıyor bazen bağlanmıyor (2 kere bağlansa 10 kere bağlanmıyor).

Az önce de ekran görüntüsünü eklediğim hatayı aldım. Telefonu sorunsuz bir şekilde nasıl tanıtabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

selam arkadaslar ben s2 kullaniyorum BanA BİR PROGRAM LAZİM 5800 KULLANANLAR BİLİR O PROGRAMİ ORDAKİ İSMİ JOİKOSPOT İSMİYDİ BU SEFER BEN O PROGRAMİ.NASİL BULACAM S2 BENZERİ YOK MU ACİL YARDİMMMMMMMMM

Ayarlar --> Kablosuz ve Ağ --> Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi alanı --> Taşınabilir Wi-Fi alanı ayarları --> Taşınabilir Wi-Fi alanı yplndrn (burada kablosuz ağ ismi ve şifresini belirleyin)

sonra bir adım geri gelip Taşınabilir Wi-Fi alanı (buraya tik işareti koy) --> bilgisayarda kablosuz ağlar arasında telefonundaki interneti göreceksin. Seç belirlediğin şifreyi gir ve telefonun internetini kablosuz olarak kullan.

Hepsi bu kadar. Ben de eskiden 5800 kullanıyordum. JuikoSoft benzeri bir programa hiç gerek yok.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
android 4.0 a geçtikten sonra wireless açılımında problem olmaya başladı
bazen açılıyor gözüküyor açılmıyor ve telefon kapanıyor pilini sökmedikçe açılmıyor

bir çözüm yolu var mıdır, telefonu sıfırlayıp baştan güncellemek belki çözüm olabilir ama o işe girişmek istemedim

Üst Alt