FeC!
Üye
romda siyah kernel olsun yeter
Rom linki arıyorum iste var mı bildigin abi? Şarj dostu bir rom.
romda siyah kernel olsun yeter
Rom linki arıyorum iste var mı bildigin abi? Şarj dostu bir rom.
Şarj dostu arıyorsan TurkBey Rom.v37 yi arat bul onu yükle

sa ben yeni adım telefonu wifiye tıklıyorum ok yazısı çıkıyo kalıo internette arattım hiç çıkmadı yardım edersen sevinirim bide şu sürüm yükseltme uygulamaları nerden indircez
yedek pil alen rahat çözüm

Oda taşıması bi dert batarya değişip şarj etmesi bi dert 50 tl vermesi ayrı bi dert![]()

Bugün Galaxy s2 yi şarja taktım saat 17 gibi %30 larda falandı bu saat oldu %79 ayrıca şarj olurken sıcaklık 54 dereceye kadar çıktı. Anormal bi durum mu anlamadım
arkadaşlar s2 alıcam ama kararsızım.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.1000 tl'ye 15 ay daha telpa garantisi olan çiziksiz s2.samsung bayisinden son güncellemesi yapılmış olan bir telefon.sizce aliyim mi bende galaxy y pro var onu da satmak istiyorum alalı 5 ay falan oldu 2 yıl garantili çiziksiz sıfır ayarında.s2'nin fiyatı iyi mi sizce.bir de benim telefon ne kadar yapar.şimdiden teşekkürler...
selam arkadaslar ben s2 kullaniyorum BanA BİR PROGRAM LAZİM 5800 KULLANANLAR BİLİR O PROGRAMİ ORDAKİ İSMİ JOİKOSPOT İSMİYDİ BU SEFER BEN O PROGRAMİ.NASİL BULACAM S2 BENZERİ YOK MU ACİL YARDİMMMMMMMMM