Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

gizemli63

gizemli63

Üye
s.a. dostlar ben yurt sışından yeni bir galaxy s2 aldım amma ve lakin sadce bir kaç dil var ve türkçe yok bunu nasıl halledebilirim yani türkçe dil yüklemek istiyorum...

gokay1989

gokay1989

Üye
Marketten Morelocale 2 programini indir icnden turkceyi sec kapanp aclck tlf ve turkce olcak

gizemli63

gizemli63

Üye
turkce yok onda ama :(

gokay1989

gokay1989

Üye
Varya nasil yok olmazmi

klongs

klongs

Üye
s.a. dostlar ben yurt sışından yeni bir galaxy s2 aldım amma ve lakin sadce bir kaç dil var ve türkçe yok bunu nasıl halledebilirim yani türkçe dil yüklemek istiyorum...

kiesten guncelleme yap

Türe

Türe

Üye

olmadı odinden rom flaşla

RepresentativE

RepresentativE

Üye
selam arkadaşlar
aklıma takılan bir soru soracam sizlere ;
foruma baktığımda bu root olayı bayağı bir olmazsa olmaz gibi görünüyor.Root oldumu ne oluyor?Yani rootlu romla rootsuz rom arasındaki fark nedir?garantiyi bozarmı?nasıl yapılır bunun hakkında kısa bilgiler verirseniz sevinirim.
iyi forumlar

restless16

restless16

Üye
selam arkadaşlar
foruma baktığımda bu root olayı bayağı bir olmazsa olmaz gibi görünüyor.Root oldumu ne oluyor?Yani rootlu romla rootsuz rom arasındaki fark nedir?garantiyi bozarmı?nasıl yapılır bunun hakkında kısa bilgiler verirseniz sevinirim.
iyi forumlar

garantiyi bozar aslında ama stock rom alırsan vozmaz diyorlar arkadaşlar daha iyi bilir.

faydaları telefonun donanımını daha verimli kullanırsın tabi onun sayesinde yükleyeceğin uygulama oyun da cabası, sana kalmış ben 4.1 güncellemesini bekliyorum.

klongs

klongs

Üye
selam arkadaşlar
iyi forumlar

garantiyi bozar rom kernel işleriyle uğraşmayacaksan gereksiz

burak4ok

Üye
arkadaşlar galaxy s2 de telefonu aldığınızda chicago diye bir şarkı veya müzik varmıydı...

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar aradım ama bulamadım oyunların save yolunu değiştiren bir program vardı bilen varsa link verebilirmi

janbo

Üye
internette video izlemek için tıkladığımda yükleniyor ve birden takılıyor int kapanıyor ne yapmalıyım ? sorun nedir ?

FeC!

FeC!

Üye
Arkadaşlar s2 deki siyah kernelin cift rom ozelligi icin rom arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Twüt

Twüt

Üye
FeC!

FeC!

Üye

Recovery'i aç altta dual boot settings var görürsün zaten

Onu biliyorum. :) Rom lazım. Link olarak. Aslında birini Rusya icin cıkan 4.04 official olarak digerini de custom olarak dusunuyorum. Su an 4.0.3 Vk kullanıyorum ama memnun degilim. Kasma yapıyor. GB bile olabilir aslında.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Wanamlite denedinmi hiç arkadaşım ?

61semih

61semih

Üye
arkafaslar s2 orjinal rom a 4.0.3 e root atmanin en basit sekli nedir pc ye baglamadan atilma sansi varmi

Üst Alt