ekorotti
Üye
bana göre en stabil root kernel ile yapılansuperoneclick ile root yapan oldu mu? sorun yaşanıyor mu?
stabil root diye birşey yok tabi 
bana göre en stabil root kernel ile yapılansuperoneclick ile root yapan oldu mu? sorun yaşanıyor mu?
stabil root diye birşey yok tabi 
s.a. dostlar ben yurt sışından yeni bir galaxy s2 aldım amma ve lakin sadce bir kaç dil var ve türkçe yok bunu nasıl halledebilirim yani türkçe dil yüklemek istiyorum...
s.a. dostlar ben yurt sışından yeni bir galaxy s2 aldım amma ve lakin sadce bir kaç dil var ve türkçe yok bunu nasıl halledebilirim yani türkçe dil yüklemek istiyorum...
selam arkadaşlar
aklıma takılan bir soru soracam sizlere ;
foruma baktığımda bu root olayı bayağı bir olmazsa olmaz gibi görünüyor.Root oldumu ne oluyor?Yani rootlu romla rootsuz rom arasındaki fark nedir?garantiyi bozarmı?nasıl yapılır bunun hakkında kısa bilgiler verirseniz sevinirim.
iyi forumlar
selam arkadaşlar
aklıma takılan bir soru soracam sizlere ;
foruma baktığımda bu root olayı bayağı bir olmazsa olmaz gibi görünüyor.Root oldumu ne oluyor?Yani rootlu romla rootsuz rom arasındaki fark nedir?garantiyi bozarmı?nasıl yapılır bunun hakkında kısa bilgiler verirseniz sevinirim.
iyi forumlar
garantiyi bozar aslında ama stock rom alırsan vozmaz diyorlar arkadaşlar daha iyi bilir.
faydaları telefonun donanımını daha verimli kullanırsın tabi onun sayesinde yükleyeceğin uygulama oyun da cabası, sana kalmış ben 4.1 güncellemesini bekliyorum.

garantiyi bozar rom kernel işleriyle uğraşmayacaksan gereksiz

Arkadaşlar s2 deki siyah kernelin cift rom ozelligi icin rom arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Recovery'i aç altta dual boot settings var görürsün zaten
Rom lazım. Link olarak. Aslında birini Rusya icin cıkan 4.04 official olarak digerini de custom olarak dusunuyorum. Su an 4.0.3 Vk kullanıyorum ama memnun degilim. Kasma yapıyor. GB bile olabilir aslında.Arkadaşlar s2 deki siyah kernelin cift rom ozelligi icin rom arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?