Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

FeC!

FeC!

Üye
Lisans sorun degil. Lucky Patcher var. Sadece wifi ile dosya cekebilmem lazım.

cardanadam

cardanadam

Üye
sonunda bütün ayar ve yüklemeleri bitirdim ama yanlız bu sürümde bataryanın yüzde kaç kaldığını gösteren yerin ayarını bulamadım bunda yokmu acaba?

Türe

Türe

Üye
ekorotti

ekorotti

Üye
sonunda bütün ayar ve yüklemeleri bitirdim ama yanlız bu sürümde bataryanın yüzde kaç kaldığını gösteren yerin ayarını bulamadım bunda yokmu acaba?

Malesef abi , 4.0.3 de o ozellik yok.Farkli uygulamalarla status barda gosterebilirsiniz ama ben onermiyorum, o iconlar sistemi yoruyor az da olsa

cardanadam

cardanadam

Üye
Malesef abi , 4.0.3 de o ozellik yok.Farkli uygulamalarla status barda gosterebilirsiniz ama ben onermiyorum, o iconlar sistemi yoruyor az da olsa

tamam teşekkür ederim bizde bu şekilde idare ederiz ne yapalım :)

ekorotti

ekorotti

Üye
Ilk custom romu yukledikden sonra dahada seviceksin telefonu:p

cerdar83

cerdar83

Üye
Arkadaşlar yüklediğim uygulamaların bildirimlerini engelleyebilir miyim? Özellikle gameloft oyunları aşırı derecede bildirim yapıyor ha bire mesaj gelmiş gibi meşgul ediyor beni.

Bir bilen yok mu?

tanilak

Üye
Merhaba,

Galaxy S2 marka cihazımda ana ekrandaki orjinal hava durumu uygulaması her 1 saatte kendini update etmeye ayarlı olmasına rağmen bulunduğu konumu bir türlü güncelleyemiyor, fakat ne gariptir ki kilit ekranı kendi konumunu güncelliyor..

Konu hakkında bir fikri olan?

Hatta şöyle söyliim 3 adet Galaxy S2'de de aynı sorun var, hepsinde 4.0.3 ICS yüklü..

fikri olann :)

calypso16

calypso16

Üye
Benim kamera gündüz çekimlerde dalgalı oluyor ekran 4.0.3 kullanıyorum ve orjinal rom

mitsche

Üye
PDA . I9100GXXLB1
PHONE. I9100GXXKL4
CSC . I9100GDBTKL2

Telefon versiyonum 2.3.6 nasil 4.0.3 e yukselte bilirim yardimci olursaniz cok memnun olurum.. Telefonum s2 i9100g

ekorotti

ekorotti

Üye
PDA . I9100GXXLB1
PHONE. I9100GXXKL4
CSC . I9100GDBTKL2

Telefon versiyonum 2.3.6 nasil 4.0.3 e yukselte bilirim yardimci olursaniz cok memnun olurum.. Telefonum s2 i9100g

Samfirmwareden g modeline ait ronu indir ve odinle flashla

cardanadam

cardanadam

Üye
ya arkadaşlar bu telefondaki yazılımın içinde birlikte gelen uygulamaları nasıl kaldirabilirim mesela opera mini var ama ben opera mobil kullanıyorum

Suyaka

Suyaka

Üye
ya arkadaşlar bu telefondaki yazılımın içinde birlikte gelen uygulamaları nasıl kaldirabilirim mesela opera mini var ama ben opera mobil kullanıyorum

Telefon rootlu ise -ki olmak zorunda o uygulamaları kaldırmak istiyorsan- marketten Link2SD uygulamasını indirebilir ve istediğin uygulamayı kaldırabilirsin.

cardanadam

cardanadam

Üye

Telefon rootlu ise -ki olmak zorunda o uygulamaları kaldırmak istiyorsan- marketten Link2SD uygulamasını indirebilir ve istediğin uygulamayı kaldırabilirsin.

eyvallah allah razı olsun

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
calypso16

calypso16

Üye
superoneclick ile root yapan oldu mu? sorun yaşanıyor mu?

Üst Alt