Nextman
Emekli Yönetici
madem konuyuv acmissiniz neden cvp yok ya kaldir sil konuyu yada yardim et
s2 iye sadece turkiye roomumu atmak geaaaekir baska room atsam olurmu acaba s2 turkiye garantili
Merhabalar.. benimde galaxy s2 telefonumda bı sorun war ..
Telefon yere düstü we home tusu calısmıyor
acmak istediğimde ılk samsung galaxy 9100 ekranını gecıo
ikinci samsung ekranında takılı kaliyo.Odin ile rom yapmayı denedım ... Hatasız rom yükleniyo ama yine aynı yerde takılı kalıyor
Eğer yardımcı olabilecek birileri warsa cok sewinirim..
ilginize teşekkürler.. ( bu arada almanyada yasıyorum eger rom sürümü önerecek olursanız almanca sürüm olursa sewınırım )
Saygılar .
Donanımsal olarak cihazın sorunu olmadığına emin olup sonra rom yüklemelisiniz.
Galaxy S2 için 4.2.2 güncellemesi hakkında yeni bir bilgi, bir açıklama filan var mı arkadaşlar? Ne zaman geleceği konusunda.
yeni gs2 aldım hiç bilgim yok bu root,rom işlerinden.tele güncelleme filan yapmam lazım mı?bi de uygulamalarda navigasyon var giriyorum dikkat google haritalar bu konumda henüz kullanılamıyor diyor napmam lazım?
Dostum telefonu bi formatla formattan kastim ilk gunku gibi olsun yani icindeki programlar silinsin gerekli proglar kalsin geriaini sil. Gecede % 5 ya yiyor yada yemiyor wifi acikken gunde yuzde 20 25 arasi yiyorArkadaşlar lütfen yardım edin. 2 Haftadır S2 kullanıyorum ve şarj konusunda canım çok sıkılıyor. Telefon çok hoşuma gitti ama şarjı beni perişan etti. Günde 2 kez şarj ediyorum ve 3-4 saatte doluyor. Orijinal olan başka batarya da denedim olmadı. Yok mu bunun bir çaresi. Farkettiğim bişey daha var telefon uyku moduna geçmiyor. Batarya geçmişinde ayrıntılı bilgiye bakınca sürekli uyanık görünüyor telefon. Bir sürü program önermişler (task killer, deep sleep vs) denedim ama yok. Gece bıraktığım telefon gece boyunca % 80 şarj yiyor. Rica ederim bir yardım. Teşekkür ederim.
güncelle düzelir.S2 de kilid ekrani sorunu yasiyorum cok gec geliyor ayrica galeriye gelincede bi 5 sn de orda bekliyorum yani donma sorunlarim var ve yatay kalibrasyon yapamiyorum girdigimde donuyor orda da ve guncelleme nasil yapabilirm link felan atabilirseniz memnun olurum simdiki surumum 2.3.6 durum guncellemem bu sorunu duzeltir mi veyahut ne duzeltir bu sorunlari
Modeli nedir telefonun ?Arkadaşlar bende telefonuma rom yüklemek ve ilk günkü haline getirmek istiyorum nereden rom indirebilirim
Samsung Galaxy SIIModeli nedir telefonun ?
Tamam doğru ama 9100G olmasın bu nedenle sormuştum.Neyse 9100 modeli için son sürüm romu bunu Odin tool aracılığı ile yüklemelisiniz cihazınız tamamen sıfırlanacak eğer replika bir cihaz sakın yüklemeyin bu 9100 orjinal TR romudur.Samsung Galaxy SII
Samsung Galaxy SII
Çok teşekür ederim evet cihazım i9100 bunu hangi siteden buluyorsunuz ve rom ile root arasındaki fark nedir root zorunlu mudur saygılar...Tamam doğru ama 9100G olmasın bu nedenle sormuştum.Neyse 9100 modeli için son sürüm romu bunu Odin tool aracılığı ile yüklemelisiniz cihazınız tamamen sıfırlanacak eğer replika bir cihaz sakın yüklemeyin bu 9100 orjinal TR romudur.
9100 Son rom bilgileri
Model: GT-I9100
Country: Turkey
Version: Android 4.1.2
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code: TUR
PDA: I9100XWLSD
CSC: I9100OJVLS6
MODEM: I9100XXLS8
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?