bazı özelliklerini barındıran custom romlar var. o romları yüklerseniz bazı özelleiklerini kullanabilirsiniz. ayrıca siz baktığınız sürece ekranı kapatmama özelliğini ise play store den iseeyou adlı programı indirerek kullanabilrisniz....
selam ben galaxy s2 almayı dusunuyorum sıfırları yaklasık 1500 yada 1600 cıvarı
garantısız olanlar 1000 tl ben garantısız alırsam 1 sorun olur mu yanı telefon sıfırla aynı olur mu ozellıklerı aynı olur mu bana bu konuda acele cevap verırsenız cok memnun olurum
o zaman bi widgeti sileyim ben olmazsa.sarj dayanmiyor ya gunde iki kere sarja koyuyorum.sarj cok gitmesi icin bir program ya da onerisi olan var mi arkadaslar!cok mesajlasiyorum bu arada
o zaman bi widgeti sileyim ben olmazsa.sarj dayanmiyor ya gunde iki kere sarja koyuyorum.sarj cok gitmesi icin bir program ya da onerisi olan var mi arkadaslar!cok mesajlasiyorum bu arada
tamam sagol
Bide go keyboardi indirdim cok guzel ama t9a kelima ekleyemiyorum.o nasil oluyor biliyor musunuz? ya da bildiginiz turkce t9 ozellikli numberpad yani klasik klavye tarzi klavye programi var mi?
Merhabalar 15 güne kadar yurt dışına çıkıcam ve Samsung Galaxy S II almayı düşünüyorum yaklaşık 900 liraya falan.Sizce alınır mı bu fiyata yurt dışından bende Galaxy Y pro var.