galaxy s2 yardım tlf donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

erdo-esra

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 yardım tlf donuyor
:off:mesajlarda yazarken yazdıklarım ekranda 20-30 saniye sonra görünmeye başlıyor. herhangi bir programı kullanırken kapatmaya kalktığımda kapanmıyor kapatmaya zorla ile anca kapanıyor ve tlfnum çoooookk yavaşladı.durup dururken zil sesi kendiliğinden çalıyor. swype klawyesini kullandığımda i harfleri karsı taraftaki alıcıya g harfi olarak gidiyor yazılım yükledim düzelmedi yardımm istiyorum

Sertug1991

Sertug1991

Üye
telefona format at yine olmazsa servise götür yada yeni bir rom at

klongs

klongs

Üye
ses açma home power tuşuna aynı anda bas wipe data wipe cache yap olmadı download moda al romu tekrar yükle

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung sıfır donma diye iddia ediyodu internette ama herneyse

mancukya

Üye
O telofon donuyorsa sebebi Samsung degil merak etme. Yükledigin dalgalar sebeb donmasina. Ayrica degisik kerneller var o tel icin.

enaa_881

enaa_881

Üye
telefondaki sorun arkadaşın dediği gibi yüklediğin bazı programlardan kaynaklı olabilir yada virüs olabilir
format atmayı dene
6 aydır tek bi donma bile yapmadı bendeki sorun samsung da değil yani :)

klongs

klongs

Üye
7 aydır çok uğraştığım halde donmadı :D kesin virüs vardır

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yetklı servıse götursene bro

eRDiiL

eRDiiL

Üye
bir kere başardım bende dondurmayı gerçi donmuş sayılmaz kendini baştan açıyor telefon :D

erdo-esra

Üye
    Konu Sahibi
Virus taramasi yaptirdim avast kullaniyorum s2 de simdi format aticam olmazsa servis napalim..bende iphone vardi sattim s2 aldim yani begenerek biraz da sans sanirim:(

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben 2 gündür kullanıyorum telefonu ne donma ne yavaşlama :) Pcye sadece geceleri giriyorum telefon çok iyi :)

mancukya

Üye
S2 ye avastmi kurdun ? Yapma etme kardesim ya sonrada Samsungu sucluyorsun yuh diyorum yani.

Üst Alt