galaxy s2 wifi internet hızı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 wifi internet hızı sorunu
kaç aydır iphone 4 kullanıyordum ve bıktım galaxy s2 alayım dedim gem 1.2 ghz hemde ram rom 1 ghz iphoneden
daha hızlıdır hemde ekranı büyük bakalım nasıl olacak diye aldım telefonu fakat bazı sıkıntılar yaşadım
telefon çok büyüğüme gitti tek elimle ekranın heryerine dokunamıyorum oda neyse asıl mesele
internete çok yavaş giriyor bazen 1-2 dakika bekliyorum bağlantı hatası yazıyor sayfayı açmıyor bile ben iphoneden daha hızlı olacak diye aldım ama bu galaxy s2 benim canımı çok sıktı internet konusunda sizce ayarı felan mı var yoksa sizin galaxy s2 lerde aynımı bide iphone 4 ve galaxy s2 bu her iki telefonuda kullanma şansını yakalayan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum iyi günler diliyorum

mzx2k9

mzx2k9

Üye
kardes bende beyaz< iphone 4 vardı sattm senin gibi galaxy s 2 aldım ama aletten o kadar memnunum ki.ben rootladım criskelo rom yükledim ondan hızlanmıs olablir orjinal haliyle kullanmadım hiç.bi de launcher kurdum.gercekten hakkını veriyor.

Dangerwrestling

Dangerwrestling

Üye
arkadsım da da var wifi de uçuyo resmen task meneger yoksa indir belki çare olur

bu arada iphone 4 den sıkılıp s2 mi aldın?
vay bee

tequilaq

tequilaq

Üye
her ikisiyle de denemiştim zamanında s2 baris farkla daha hızlı.bende stock rom yüklü o haliyle dahi internet hızı çok iyi.videoyu izlersen demek istediğimi anlarsın

birde modeminin ayarlarına bir bak ondan da olabilir bence

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için teşekkürler
ama aynı modemle giriyordum iki telefonla iphonenin hızı daha iyi geldi bana birazda şarjı daha iyi
s2 ile dışarıda telefonu açınca ekran çok zor gözüküyor parlıyor iphonede böyle bi dert yoktu neyse
3-4 gün önce sattım s2 yi 1250 tlye beyaz iphone 4 alacam tekrar hepinize teşekkürler

converse34

Üye
ilgilendiğiniz için teşekkürler
ama aynı modemle giriyordum iki telefonla iphonenin hızı daha iyi geldi bana birazda şarjı daha iyi
s2 ile dışarıda telefonu açınca ekran çok zor gözüküyor parlıyor iphonede böyle bi dert yoktu neyse
3-4 gün önce sattım s2 yi 1250 tlye beyaz iphone 4 alacam tekrar hepinize teşekkürler

ARKADAŞLAR BEN BIRAZ ÖNCE DENEDİM ŞİMDİ S2 ARTI ÇEKİYO...ÖNCELİKLE BİLGİSAYARA AİRTİES CD SİNİ TAKIP KURULUMU YAPTIM KURULUM BİTTİKTEN SONRA AİRTİES PROGRAMINI AÇTIM GELİŞMİŞ AYARLARA TIKLADIM SONRA İNTERNETE BAGLANIP AİRTİES WEP BÖLÜMÜNÜ OTOMATİK AÇTI ORDAN KABLOSUZ BÖLÜMÜNE TIKLADIM HEMEN ALTINDA AÇILAN SAYFADA KABLOSUZ AĞ GÜVENLİĞİNE TIKLADIM AÇILAN SAYFADA WPA1/WPA2 ortak modu KUTUSUNU İŞARETLEDİM VE HEMEN ALTINDAKİ WPA2 Pre-authentication özelliğini etkinleştir. KUTUSUNU İŞARETLEDİM SONRA EN ALT SAĞ TARAFTA KAYDET DEDİ 14 SANİYE FALAN BEKLEDİM SONRA HERŞEY ARTI OLDU ŞİMDİ RAHATCA TADINI ÇIKARIYORUM İNTERNETİN.....

Üst Alt