2-3 gömlek dediğin 1-2 saniye farknexus da şuan piyasanın en iyi tarayıcısı var ayrıca onex alıcaksan şarj aletiyle bütünleşicen. tarayıcı olarakta 2-3 gömlek üstün s3
Ayrıca One X in donanımı s3 ü katlıyor.Kardeşim hangi konuda katlıyor donanım olarak söyler misin cidden merak ediyorum one x'i aralarındaki farklı özellikleri yazar mısın katlıyo dediğin konuları
2-3 gömlek dediğin 1-2 saniye farkAyrıca One X in donanımı s3 ü katlıyor.

Buyur yazıyorumKardeşim hangi konuda katlıyor donanım olarak söyler misin cidden merak ediyorum one x'i aralarındaki farklı özellikleri yazar mısın katlıyo dediğin konuları![]()

Kardeşim yeterince derine inmişsin zaten destan gibi olmuş eline sağlık
Buyur yazıyorum
.One X Tegra3 işlemci kullanıyor..12 çekirdekli..S3 ün benchmark testlerinde geçmesinin de en büyük nedeni benchmark testlerinin 12 çekirdekli bir gpu yu desteklememesi..Donanımın gücünü göstermesi açısından da bakarsan One X 110 mb/s lik videoları oynatırken Gs3 80 mb/s de kalıyor..One X son güncelleme ile de bug lardan kurtulmuş bunun yanında eklemeler cabası..Dediğimiz S3 fps de 4s i geçemezken yani kısacası 60 fps de kalırken One X yeni tegra kerneli ile 118 fps ye ulaşıyor..S3 deki Touchwiz ile de One X deki Sense 4.0 bir değil ki 4.1 geldi..Sense yi S3 e at yükle kasıntıyı o zaman görürsün..Sense ile zaten Touchwiz'i karşılaştırmıyorum..Kamera konusunda ise One X in sistemi nasıl kullandığını ikisini kullananlar deneyenler bilir hızını bunda da One X önde..Müzik dinleme konusunda ise al elinde Beats kulaklığı tak telefona ve dinle..Beats HTC lere özel olarak yapıyor bunu bunu da yazayım..Ayrıca Android'in direk çekirdeğe inmediğini de söyleyeyim..Dalvik'i One X in sgs3 de yaklaşık 2 kat daha verimli kullandığını da belirteyim..Sadece donanım olarak değil her şeyi ile karşılaştırdım..Benchmark testlerinin günümüzde ne derece geçerliliğini yitirdiğini de belirttiğimi düşünüyorum..Ayrıca Gamelof oyunlarına da değinmek istiyorum Gameloft ile her ne kadar arası bozuk oynatmıyor sorunlu dese de görüyoruz ki diğer cihazla düşürmek için kullanılan programlar ne derece uyarlıyor telefona..60 fps yi geçememesinin en büyük nedeni bu..s3 de çekirdek konusuna gelirsek elinde sürekli 4 çekirdek kullanan bir cihaz..Gerektiği yerde kullanmıyor bunu belirteyim..Ayrıca Samsung'un elinde Cortex A-15 var iken Gs3 de Cortex A-9 kullanması One X in gerisine itiyor..Sağlamlık konusunda ise One X sadece arka kapak değil komple Polikarbon üretimi olduğunu belirteyim..Ekran yönüne gelirsek One X in keskinliğinin daha önde olduğu ortada ve nedense S3 Gs2 de kullanılan Super Amoled Plus yerine Galaxy S de kullanılan Super Amoled ekranı kullanmış..Batarya konusunda One X in geride olduğu ortada buna sözüm yok ve MicroSD girişinin olmayışı da bir dezavantaj..Ama MicroSD de alırken telefonu yorduğunu performans gerilemesinin olduğunu da belirtmek isterim..16 GB sgs3 e 16 gb class 10 almalısın ki 32 gb One X e yaklaşsın ama Class10 da 16 GB ne kadar fiyata tekabül ediyor biliyorsunuz..Bu dediklerim son güncelleme ile olduğunu tekrar belirteyim.Kamera nın yanında bir çok iyileştirme de mevcut zaten One X de..Ben sadece donanım değil her yönüyle karşılaştırmaya çalıştım..Kısacası böyle daha fazla derine inmeye gerek yok bence.
Ekran konusunda biri 306 ppi diğeri 312 ppi pek bi fazla fark yok.Kamera konusunda S3 daha büyük bi lense sahip.HTC 25 gb Samsung ise 50 gb Dropbox'a sahip.Smart Stay ve Direct Call özelliği var S3'te.S3 30 fps kameraya sahipken one x 24 fps kameraya sahip.S3'te 1.9 megapiksel ön kamera sayesinde daha net görüntülü görüşmeler yapabilirsin One X'in 1.3 megapikseline göre.Batarya konusunda zaten açık ara S3'ün önce+arttırılabilir hafızaya da sahip.Ayrıca normal ses çıkış kalitesi S3'ün One X'e göre daha üstün beats audio kulaklık sorun değil dünyada binlerce kaliteli kulaklık var beats'den de daha iyileri var 400-500 liraya verip alınabilir.Svoice sesli asistan ve Sbeam de S3 için ayrıca özellikler.Mali 400 oc hali de gayet yeterli hiç bi oyunda kasma donma vs yaşamadım bu zamana kadar.İnternet hızı olarak da S3 üstün.Cortex A-15 kullanmaması firmanın stratejisidir daha fazla para kazanmak için onu bi sonraki seviyeye saklıyolar normal karşılamak lazım.Tegra 3 kerneli henüz çıkmadı diye biliyorum(yanlış da biliyo olabilirim).Ekran konusunda da şarjdan tasarruf etmek için bu ekranı kullandılar diye biliyorum.Yani kardeşim ikisinin de üstün özellikleri var burdan sonrası biraz da kişinin ihtiyacına kalıyor hangi özelliklere önem veriyorsa ona göre tercihini yapıyor.Tekrar ellerine sağlık yazdıkların için
Bi de sana bi özel mesaj atıcam mesaj kutuna bakarsan sevinirim 
Tabii dediklerinde haklısın kullanıcının isteklerini karşılaması daha önemli.Bizim yaptığımız karşılaştırmalar genel olarak kime hitap eder yönünde zatenKardeşim yeterince derine inmişsin zaten destan gibi olmuş eline sağlıkEkran konusunda biri 306 ppi diğeri 312 ppi pek bi fazla fark yok.Kamera konusunda S3 daha büyük bi lense sahip.HTC 25 gb Samsung ise 50 gb Dropbox'a sahip.Smart Stay ve Direct Call özelliği var S3'te.S3 30 fps kameraya sahipken one x 24 fps kameraya sahip.S3'te 1.9 megapiksel ön kamera sayesinde daha net görüntülü görüşmeler yapabilirsin One X'in 1.3 megapikseline göre.Batarya konusunda zaten açık ara S3'ün önce+arttırılabilir hafızaya da sahip.Ayrıca normal ses çıkış kalitesi S3'ün One X'e göre daha üstün beats audio kulaklık sorun değil dünyada binlerce kaliteli kulaklık var beats'den de daha iyileri var 400-500 liraya verip alınabilir.Svoice sesli asistan ve Sbeam de S3 için ayrıca özellikler.Mali 400 oc hali de gayet yeterli hiç bi oyunda kasma donma vs yaşamadım bu zamana kadar.İnternet hızı olarak da S3 üstün.Cortex A-15 kullanmaması firmanın stratejisidir daha fazla para kazanmak için onu bi sonraki seviyeye saklıyolar normal karşılamak lazım.Tegra 3 kerneli henüz çıkmadı diye biliyorum(yanlış da biliyo olabilirim).Ekran konusunda da şarjdan tasarruf etmek için bu ekranı kullandılar diye biliyorum.Yani kardeşim ikisinin de üstün özellikleri var burdan sonrası biraz da kişinin ihtiyacına kalıyor hangi özelliklere önem veriyorsa ona göre tercihini yapıyor.Tekrar ellerine sağlık yazdıkların için
Bi de sana bi özel mesaj atıcam mesaj kutuna bakarsan sevinirim
![]()
Özellikleri yazmışsın sağolasın hepsi doğru
Aralarında 1-2 saniyelik hız farkı var tarayıcı konusunda.One X ilk çıktığında 24 fps kameraya sahipti son güncellemeden sonra olanları yukarıda yazdım .Yazdıkların için ben de teşekkür ediyorum