Galaxy S2 Tuş kilidi süresini değiştirme-kaldırma ? Gmail hesabını kaldırma ?

Sponsorlu Bağlantılar

ygz1705

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Tuş kilidi süresini değiştirme-kaldırma ? Gmail hesabını kaldırma ?
arkadaşlar galaxy s2 aldım yeni. 2 gündür kullanıyorm telefondan genel olarak memnunum ancak 2 tane sorunum var.

1)Tuş kilidi 7-8 saniye işlem yapmaym devreye giriyor hemen, oyun oynarken vs de cok sorun oluyor. acaba tuş kilidi süresini nasıl uzatabilirim ya da kaldırabilirim ayarlarda göremedim de ?

2) gmail uygulamasından oturumumu actım hesabımı ekledım. ana sayfadakı ikon'a tıklayınca otomatıkman mailime giriyor ancak ''log out'' yapamıyorm nedense. oturumumu kapatma seceneği yok , hesabı sil diyorum silinmiyor da :S , var mı acaba bunun da çözümü ?

nexpow

nexpow

Üye
ayarlar ekran ekran zaman aşımı burdan degiştir

ygz1705

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağolasın.
gmail olayını peki nasıl halledebilirim ? oturum açık kaldı kapanmıyor resmen :S

uMTOku

Üye
Social hubtan mı hesap ekledin ben tam anlamadım ama senkronizasyonları kapatırsan zaten girmez oto senk kapat

ygz1705

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya markete giris yaparken gmailimle kayit oldum,oturum kapanmyr hesabimi kaldiramyrm.ana sayfadaki gmail ikonuna tiklayinca otomatkmn maile giriyor.bulamadim kaldirmanin yolunu.

cosmo61

cosmo61

Üye
bende dün galasy s2 aldım gmail açamıyorum sorun neden olabilir telpa garantili

emre1802

Üye
dostum ayarlar hesaplar ve senk. a gir otomatik senkr. tikini kaldır bu kadar hesap sılmene gerek kalmaz ama arka plan tiki kaldırma

• Beğen
Tepkiler: özproman
suat1111

suat1111

Üye
bu pil sorununu çözen varmıdır

cosmo61

cosmo61

Üye
emre kardeşim saol tşk ederim fabrika ayarlarına geri döndüm oldu ilk aldığım yerdeli eleman ilk başlatırken bişileri yanlız girmiş.....suat kardeşim pil sorunu bende yaşadım erken bitio arka planda çok şey açık kalıyor özelikle pil kullanımı aç bak nerelerde daha çok gidiyor ordan sonra uygulama yönetimine gir gereksizleri kaldır bide ana sayfada ortadaki tuşla basılı tut uygulama yöneticisini aç temizle telefon biraz rahatlıyor...yanlız sesi s'den biraz daha az çıkıyor gibi geldi bana vede lg p970 kullandım kulaklık çıkışları süperdi yha bunda bi tırt yok :))

fHrSzN

Üye
arkadaslar benim basim bu fabrika ayarlariyla dertte.fabrika ayarlarina dön dedigimde benden samsung hesabimi ve sifremi istiyor samsung hesabim senkronize olmadigi icin hesabimi veremiyorum,neden hesabim senkronize olmuyor anlamiyorum diger hesaplarim oluyor.telefonum galaxy s2 samsung kiesten güncel yükleme yapilamaz diyor telefonum ROOT lu degil.bunun icin fabrika ayarlarina dönmeye calistim....yardimci olun lütfen:))

klongs

klongs

Üye
*272*imei no# yi tuşla tur u seç kies ile güncellenir

eRDiiL

eRDiiL

Üye
google play da kullanılan gmail hesabını kaldırmanın fabrika ayarlarına dönmekten başka bir yolu yok. Sanırım o hesabı kullanıp çok sayıda indrilen uygulama ona bağlı olduğu için cihaz silemiyor ve fikir olarak fabrika ayarlarına dönülmesini öneriyor.

bu yüzden gözümde büyüyordu fabrika ayarlarına dönmek ama bazı uygulamalar sayesinde telefonu yedeklemek çok kolay olmuş sorunsuzca eski bütün mesaj uygulama vs yükledim

Üst Alt