Galaxy S2 sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korhan_20_20_20

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 sürüm
Arkadaşlar benim s2'nin sürümü şu anda 2.3.3 bunu güncellemek istiyorum ama hangis sürüme güncellesem karar veremedim.4.0 larda falan hatalar var diyolar donmalar yavaşlamalar kameranın çözünürlük azalması falan.Sizce 4e geçiyim mi yoksa 2.3.6 mı en iyisi.Hangisine güncelleme yapayım.Bu arada Samsung Bayisi yapacak güncellemeyi ben değil onu da belirteyim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cynogenmod yükle her türlü performans alırsın her türlü yazmamın sebebi saymakla bitiremem o yüzden uzun lafın kısası cmynogenmod 41 jb bence en iyisi bu bunu yükle

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
Nasıl yüklüyoruz bunu paşam bndeki s2 4.0.3 galiba kuzenim 4.1.2 ypmş telefoncudan bn kiesten ypcam sizdeki en son diyor biri yardım etsin lütfen özel cvp olarak yazılırsa sevinirim şimdiden allah razı olsun

hakan_710

hakan_710

Üye
Sammobile da 4.1.2 leaked jellybean sürümü var indirip onu kurmani tavsiye ederim.cyanogen mod a hic bulasma en sorunsuz surumunde bile radyo yok ayrica icerisindeki muzikcalar, dosya yönetici vs cok kullanissiz. 4.1.2 yi yukle ve telefonun galaxy s3 le nerdeyse ayni arayuze sahip olsun

• Beğen
Tepkiler: gokhanyk

korhan_20_20_20

Üye
    Konu Sahibi
ya ben root ya da farklı bir şey istemiyorum ben sadece samsung'un servisinden yükleticelek sürümlerden en iyisi hangisi onu istiyorum mod falan atmicam telefona orjinal haliyle kullanmak istiyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
Sammobile da 4.1.2 leaked jellybean sürümü var indirip onu kurmani tavsiye ederim.cyanogen mod a hic bulasma en sorunsuz surumunde bile radyo yok ayrica icerisindeki muzikcalar, dosya yönetici vs cok kullanissiz. 4.1.2 yi yukle ve telefonun galaxy s3 le nerdeyse ayni arayuze sahip olsun

radyo spirit uygulamasi ile calisiyor.dosya yoneticisi markette tonla var.en guzeli es file.muzik calar olarakta bir suru muzik calar var:)

ByCopy

Üye
Türkiye için çıkan en son resmi galaxy s2 sürümü 4.0.3(Nisan 2012) dur.Hataları çok fazla.Ben de resmi 4.1.2 test sürümü yüklü.Test sürümü olduğuna rağmen gayet iyi.Onu yüklemeni tavsiye ederim.Pişman olmazsın...

korhan_20_20_20

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye için çıkan en son resmi galaxy s2 sürümü 4.0.3(Nisan 2012) dur.Hataları çok fazla.Ben de resmi 4.1.2 test sürümü yüklü.Test sürümü olduğuna rağmen gayet iyi.Onu yüklemeni tavsiye ederim.Pişman olmazsın...

Öncelikle teşekkürler ben de böyle bir cevap bekliyordum.Acaba 4.0.3'ün yaygın ve öne çıkan hatalarını söyleyebilir misiniz ve 4.1.2 test sürümü derken tam anlamadım bunu duymuştum ama tam araştırmadım.Yani bu test sürümünde bazı kısıtlamalar falan mı var şimdi ilk defa bir güncelleme yapıcam ve yapacağım güncellemenin de adam gibi bir şey olmasını istemiyorum.Ben öyle zırt pırt güncelleme yapmayacağım artık eski telefonlarımdaki gibi.Onun için ince eleyip sık dokuyorum.Bu konuda ayrıntılı açıklamalar olursa çok sevinirim.Size de ayrıca tekrar teşekkür ediyorum.

hakan_710

hakan_710

Üye
radyo spirit uygulamasi ile calisiyor.dosya yoneticisi markette tonla var.en guzeli es file.muzik calar olarakta bir suru muzik calar var:)
markette dosya yöneticisi yok diye birşey söylemedim. Ben her zaman en kullanışlı olandan yanayım. Her bir eksiğini tek tek tamamlamak yerine resmi bir sürüm kullanmayı tercih ederim. Ayrıca telefonuma resmi jellybean sürümü çıkıyor iken neden cyanogen mod yükleyeyim?? neyse herkes kendi telefonunu istediği gibi kullanmakta özgür ;)

- - - Eklendi - - -

Öncelikle teşekkürler ben de böyle bir cevap bekliyordum.Acaba 4.0.3'ün yaygın ve öne çıkan hatalarını söyleyebilir misiniz ve 4.1.2 test sürümü derken tam anlamadım bunu duymuştum ama tam araştırmadım.Yani bu test sürümünde bazı kısıtlamalar falan mı var şimdi ilk defa bir güncelleme yapıcam ve yapacağım güncellemenin de adam gibi bir şey olmasını istemiyorum.Ben öyle zırt pırt güncelleme yapmayacağım artık eski telefonlarımdaki gibi.Onun için ince eleyip sık dokuyorum.Bu konuda ayrıntılı açıklamalar olursa çok sevinirim.Size de ayrıca tekrar teşekkür ediyorum.
4.1.2 test sürümü rsmi jellybean güncellemesi kies den verilmeden önce test edilen sürümlerden bir tanesidir. yazılım resmi olarak indirilmeye sunulduğunda en az hata olması için deneme amaçlı samsung tarafından yayınlandı. içerisinde birkaç küçük hata var. bazen kilit ekranı donuyor. bunun yanında arayüz olarak s3 e daha çok benziyor telefon. sızdırılmış sürüm içindeki hatalar giderildiğinde resmi sürüm olarak yayınlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt