Galaxy s2 sebeke sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

84model

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 sebeke sorunu..
Selamlar yurtdisindan aldigim galaxy s2 cihazimi android 2.3.4 surumunden yazilim guncelleme kismini kullanarak 4.3 ice cream sandwich surumune yukselttim. Ancak daha sonra sebeke ve ag baglantisi kuramadim Telefonu actigimda yazilim guncellemesini kur diye bir ibare cikiyor ancak ilerleyip yukleyemiyorum baganti kuramadigim icin. Mahrum bir bolgedeyim wi fi modem olmadigi icin hic bir sekilde yukleme yapamadim. Zor zahmet vinn modem ile orjinal rom yukleyip root ettim belki hatalali yukleme yapmisimdir diye ama sonuc ayni. Telefonda sebeke yok ve yazilim guncelemesini kur diye o ibare hep cikiyor.. Daha once bu durumla karsilasan varmi, yardimlarinizi bekliyorum.. Bu arada imei sorunu olmasa gerek imei duruyor ayni sekilde...

marmelat

Üye
MERHABA.. galaxy s2 4.0.3 ve 4.0.4 romlarda şebeke sorunu vermesinin sebebi sim karttır. yuklediginiz romda sorun yok. yurt dışı cihazlardaki güncellemelerde artık türkiyede kullanılan 32kb ve 64kb sim kartları görmüyor.. iki seçenegin var ya gidip kullandıgın sim kartı 128 olarak değiştireceksin yada sim kartını farklı bi cihaza takıp pin kodu istemeyi iptal edeceksin. çok basit bir iş sadece pin kodu sorulmazsını iptal edersen cihazı yeniden başlatınca sorun çözülüyor.. 4.0.4 bizzat denenmiştir..

blackss

Üye
S2 şebeke sorunu malesef mevcut bende bu yüzden satıp one x aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...