galaxy s2 oyun yukleme nasıl ? apk sd birşey bilmiyorum yardım lutfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 oyun yukleme nasıl ? apk sd birşey bilmiyorum yardım lutfen :(
arkadaşlar merhaba . bugün kız arkadaşımın telefonunu aldım oyun-program yuklemek için...

ama nasıl yapacagımı bılmıyorum yardım edermısınız lütfen :) teşekkürler şimdiden

mancukya

Üye
apk sd nereden cikti ?
Marketden herhangi bir file explorer kur Es file, Astro gibi yükledigin oyun yada programlari Pcden tele at ve explorlerden kurdugun ile üstüne tikla ve kur. Oyun konusunda zaten S2 icin dünya kadar Samsung markettde bedava kaliteli oyun varken disarda aramaya bile gerek yok aslinda direk Samsung app den yükle calistir gereken dosyalari indirsin kullan.

klongs

klongs

Üye
apk dosyasini telefon hafizasina at astro file manager yukle marketten astro file manager ile yuklersin

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyasi indiriyorum pcde rar li birsey cikiyor obuda nasil.yapacagimi bilmiyorum . biri apk.installerdan bahsetmis onunla telefondan indirip yapabilirmiyim ? sagolun cevap yazdiginiz icin

klongs

klongs

Üye
apk dosyasi indiriyorum pcde rar li birsey cikiyor obuda nasil.yapacagimi bilmiyorum . biri apk.installerdan bahsetmis onunla telefondan indirip yapabilirmiyim ? sagolun cevap yazdiginiz icin
bu uygulamayı önce yükle bilgisayarına sonra apkyi telefonun dahili hafızasına at bu uygulamayla kur

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulamayı önce yükle bilgisayarına sonra apkyi telefonun dahili hafızasına at bu uygulamayla kur

tamam oldu sagol yardimin icin :)

MezraL123

MezraL123

Üye
Öncelikle bilgisayarında ayarlar > görünüm > bilinen dosyaların uzantılarını göster yap. O rarlı dosyanın uzantısını .apk olarak değiştirirsen direk apk dosyasına dönüşür. Sonrasında bu apk dosyasını telefona at ve telefondan yükle. Wifi ağın varsa oyunu çalıştır ve wifi ile gerekli dosyayı indir. Wifi yoksa pcye indirip gerekli dizine dosyayı at. Ama arkadaşın da dediği gibi samsung apps'a girersen çoğu kaliteli oyunu ücretsiz indirebilirsin. Ayrıntılı bilgi için ( Bkz: http://www.maxicep.com/android-oyun...t-oyunlarini-hafiza-kartina-kurma-551567.html )