El~PisToLeRo
Üye
NİYE RAKAMLARA TAKILMIYIM BİRİ BÜTÜN FİLMLERİ AÇIYIR 1080P DİYERİ 720P FİLMLERİ AÇIYO
TAKILMICAK BİŞEYDEĞİL
----------Eklendi @ 13:57:58 ---------- Yazıldı @ 13:39:58 ----------
EVET HERŞEY İŞLEMCİ DEĞİL HERŞEY VİDEO VİDEODA NEYSE O TELİ KULLANMANA GEREK YOK VİDEOSUNA BAK AL GİTSİN DEMİ SİZİN MANTIĞINIZDA BU İŞTE.
GS2 SADECE İŞLEMCİYLE ÖNDE OLSA BİŞEY DEMİCEM
kaydetmeyi kastetmiştim ki mp4 olarak 1080p oynatıyor tek eksik mkv 1080p oluyor ki tekrarlıyorum medya oynatıcı olarak kullamayacaksanız saçma bu 1080p oynatma bence at 720p o çözünürlükte süper çıkar ki N9 un çözünürlük 854*480 sgs2 de ise 800*480 yani bu çözünürlüğe 1920*1080 çözünürlük saçma he dersin ben sgs2 yi tv me bağlıcam o zamana tamam ses etmem ama diğer olaylar için saçma
Sadece şunu soracağım n8 çıktıktan aylarca oyun çıkmadı bu durum n9 dada olur mu yada android alıp rahat yaşamak daha mı iyi
Hayır dağıtamaz, herşey işlemci değil.
Arkadaşım onu bende biliyorum ben işin espirisindeyimYoksa N8 nerde Gio nerde
Yoo hiçte öyle degil iste millete göre aç bi ankette gör
Arkadaşım onu bende biliyorum ben işin espirisindeyimYoksa N8 nerde Gio nerde
nalcam sen sanıryorsun ki biz SGS2 yi beğenmiyoruz aksine süper telefon bence ama android sorun bu o cihaz MeeGo olsaydı ne demek istediğimi anlardun ve ya gerçekten bir linux olsaydı
bende n9 a kötü demedim ama bn artık nokıaya güvenmiyorum
merak etme bizde N9 u nokia diye almıyoruz MeeGo diye alıyoruz
bende n9 a kötü demedim ama bn artık nokıaya güvenmiyorum
ya böyle yazıları yazmışsınız çok güzel işte çift çekirdek filan gpu çok iyi o da güzel ama şu var aklıma takılan hakan abi bir video paylaştı ios vs android diye de arayabilirsiniz SGS2 vs İphone 4 diye de arayabilirsiniz işte bu videoda benim merak ettiğim nokta "tek" çekirdek ve gpu'su "kötü" olmasına karşın iphone 4 nasıl SGS2 yi geçiyor çok garip bir soru değil mi cevap olarak işletim sistemi diyebiliriz ki şöyle de bir video var youtube da yine iphone 4 vs N950 diye aratırsanuz bulursunuz burda da bariz olarak N950 neden daha hızlı (he bu arada N950 sadece klavye fazlası olan telefon N9 a göre o kadar) işte bu gibi soruları cevaplandırdığınız zaman kimin daha iyi olduğunu anlayabilirsiniz ki hemen yukarda Hasan abinin de bir duyurusu var lütfen dikkat edelim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lütfen bi bak
----------Eklendi @ 13:18:50 ---------- Yazıldı @ 12:37:02 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
video nun 7. dksına dikkata
----------Eklendi @ 13:21:54 ---------- Yazıldı @ 13:18:50 ----------
BUDA HTML5TEST SONUÇLARI
Current
MeeGo 1.2 283
Opera Mobile 11.10 269
Firefox Mobile 5 249
iOS 4.2 & 4.3 217
Android 2.3 184
Windows Phone 7 25
Development or beta
iOS 5 Apple 303
Firefox Mobile 6 285
Windows Phone Mango 140
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?