galaxy s2 n9 kıyaslaması

Hocam su video'yu izlemedin gitti heryerde pesinden kosuyorum ekliyorum ama hikaye bakmıyosun hiç
Ne demis meego'cu arkadaslar ''Yakala Fandroid''
Al sana piksel

[video=youtube;W4A8j7sUl9M]http://www.youtube.com/watch?v=W4A8j7sUl9M[/video]

Uruloki

Üye
kaydetmeyi kastetmiştim ki mp4 olarak 1080p oynatıyor tek eksik mkv 1080p oluyor ki tekrarlıyorum medya oynatıcı olarak kullamayacaksanız saçma bu 1080p oynatma bence at 720p o çözünürlükte süper çıkar ki N9 un çözünürlük 854*480 sgs2 de ise 800*480 yani bu çözünürlüğe 1920*1080 çözünürlük saçma he dersin ben sgs2 yi tv me bağlıcam o zamana tamam ses etmem ama diğer olaylar için saçma

Uruloki

Üye
nalcam sen sanıryorsun ki biz SGS2 yi beğenmiyoruz aksine süper telefon bence ama android sorun bu o cihaz MeeGo olsaydı ne demek istediğimi anlardun ve ya gerçekten bir linux olsaydı

Aynen öyle N9'un çözünürlügü az da olsa yüksek oldugu için daha rahat oynatır teoride 1080p'i.
O çözünürlügün kalitesi zaten telefonların küçük ekranında nekadar anlasılır bilemem ama bana kalırsa bos bir olay 1080p oynatma
.
1080p kaydın kaliteli oldugunu düsünenlerde üstte ekledigim videoyu izlesin

mtkkara

Üye
Sadece şunu soracağım n8 çıktıktan aylarca oyun çıkmadı bu durum n9 dada olur mu yada android alıp rahat yaşamak daha mı iyi

nonamex

Üye
Onu beklemektense Androidli telefon alin daha iyi.

özet:
"zengin'in malı fakir'in çenesini yorar!"(mış!)

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
nalcam sen sanıryorsun ki biz SGS2 yi beğenmiyoruz aksine süper telefon bence ama android sorun bu o cihaz MeeGo olsaydı ne demek istediğimi anlardun ve ya gerçekten bir linux olsaydı

bende n9 a kötü demedim ama bn artık nokıaya güvenmiyorum

Uruloki

Üye

merak etme bizde N9 u nokia diye almıyoruz MeeGo diye alıyoruz yoksa SGS2 gibi bir canavar olsa MeeGo da(belki olabilir samsung tarafında hareket var bu konuda) gidip N9 almam ama şu an geliştirici takımından duyduğuma göre yok böyle cihaz diyorlar

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
öylede üzeründe nokıa yazan biseyi kolay kolay almam zaten sadece işletim sisteme lg melci içi miçi nokıa

youtube.com/#/watch?v=_BXWqkOexiU

buyrun izleyin ... ip 4 diyenlere ...

Arkadaş çok haklı nokia sadece adını değiştirip hep aynı telefonu sattı bugüne kadar ( 5800 XM ye benzeyen nokia telefon sayısı malum)
Başka bir bakış açısı olarakta şunu sunuyorum sgs2 nin de n9 unda önceki versiyonları diyebileceğimiz sgs 1 ile n8 i kıyaslayalım gerek uygulama gerek ekran kalitesi gerek islev olarak sgs 1 hep önde sadece kamera konusunda n8 12 mp olduğu için bir farklılık söz konusu ve ikiside 720 p çekim yapabiliyor. Ayrıca sgs 2 nin tasarımı ortada n9 un yanında aşağı kalıcak hiçbir yanı yok 8.49 mm incelik söz konusu sgs2 de

mtkkara

Üye