enes122
Üye
Galaxy s2 Modemler ve Çekim Güçleri
2. .tar uzantılı dosyalar ile karşılaşırsanız odin üzerinden flashlanır.
3. Testler dreamwalker ve fırat hocalarımın katkıları ile geliştirilmiştir.
4. Bu modemler her türlü; stock (orjinal), aosp, aokp, miui, samsung tabanlı custom romlara yüklenebilir.
5. Vay efendim çekimim düşük vs kabul etmiyorum çünkü şebeke sorunları olabilir bulunduğunuz yerde.
6. Wifi sinyali çok düşük bunuda kabul etmiyorum; duvarlar kalın olabilir, kalitesiz modem kullanıyor olabilirsiniz, bölgenizde halen bakır kablolalar kullanılıyor olabilir. TTnet abonesi olabilirsiniz vs vs
7. Modem demek; anabant sürümü demektir.
8. Modemler tek başlarına yeterli gelmeye bilir kernellede bağlantılıdır.
1. Görsel PBVKI2 ve XXKP8 modem karşılaştırması modem yakınında.
2. Görsel XXKP8 ve PBVKI2 modem karşılaştırması modeme kısmen uzak.
3. Görsel PBVKI2ve XXKP8 modem karşılaştırması modeme uzak konumda.
yesilcin.com modem arşivi :
Bir Diğer Arşiv
[ALINTIDIR]
Genel Uyarı :
1. Modemlerin bir çoğu CWM'dir ".zip" rootlu cihazlara kurulabilir.2. .tar uzantılı dosyalar ile karşılaşırsanız odin üzerinden flashlanır.
3. Testler dreamwalker ve fırat hocalarımın katkıları ile geliştirilmiştir.
4. Bu modemler her türlü; stock (orjinal), aosp, aokp, miui, samsung tabanlı custom romlara yüklenebilir.
5. Vay efendim çekimim düşük vs kabul etmiyorum çünkü şebeke sorunları olabilir bulunduğunuz yerde.
6. Wifi sinyali çok düşük bunuda kabul etmiyorum; duvarlar kalın olabilir, kalitesiz modem kullanıyor olabilirsiniz, bölgenizde halen bakır kablolalar kullanılıyor olabilir. TTnet abonesi olabilirsiniz vs vs
7. Modem demek; anabant sürümü demektir.
8. Modemler tek başlarına yeterli gelmeye bilir kernellede bağlantılıdır.
Sayısal Değerleri Baz Alarak Yapılan İnceleme :
dreamwalker'a teşekkürler!
dreamwalker'a teşekkürler!
1. Görsel PBVKI2 ve XXKP8 modem karşılaştırması modem yakınında.
2. Görsel XXKP8 ve PBVKI2 modem karşılaştırması modeme kısmen uzak.
3. Görsel PBVKI2ve XXKP8 modem karşılaştırması modeme uzak konumda.
dreamwalker'ın açıklaması
Hatırlarsanız modemlerin farkı aslında en iyi ceken yerde ve daha düşük sinyal ceken yerde bile farklı olabilir dedim.hatta bir arkadaşa testini ona göre yap dedim işte burda yaptığım ve farka neden olan sebep cekim güçleri.yani ilk testi modeme yakın ve ceken yerde yaptım kp8 elbette önde sampiyon oldu diğer 2 test cekimi daha zayıp bir yerde yaptım ve PBVKI2 daha performanslı cıktı diğer son 2 testte yüksek deger cıkan PBVKI2 modeme ait..yanlız sebekeyi anlamadım farklı sonuçlar cıkıyor iyi cekmiyor bulunduğum yerde ama 2 farklı yerde farklı sonuç cıkıyor..O çok sevdiğiniz ama bir türlü soru soramadığınız XDA'daki elemanların testi
yesilcin.com modem arşivi :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir Diğer Arşiv
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[ALINTIDIR]