DreaMagiC
Üye
En iyi ikiden biri 4s![]()
Işte bu güzeldi
S3 safdışı 
S3 safdışı 

Hşşt galaxy SIII kullananlar civarda![]()

Bence One X iyi fark attı abim S3 e hak ediyor saf dışı olmayı
Işte bu güzeldiS3 safdışı
![]()
En iyi 3 diyelim de 4. telefon hangisi acaba
Hşşt galaxy SIII kullananlar civarda![]()

Bence One X iyi fark attı abim S3 e hak ediyor saf dışı olmayı
En iyi 3 diyelim de 4. telefon hangisi acaba![]()

Adı hangisi havalı geliyorsa onu al
Asıl en iyi tartışması son çeyrekte başlayacak.Wp8'li Nokia'lar HTC'ler, Galaxy Note 2, HTC'nin, Sony'nin Android'li modelleri, Tizenli HTC, Samsung, Iphone 5 of of bunlardan hangisini seçeceğim![]()

Adı hangisi havalı geliyorsa onu al![]()
seçimimi yapmamda Tizen ve Wp8 etkili olacak eğer bunlardan birini beğenirsem bunları olmadı direk Note 2 
Note 2 yi çok merak ediyorum cidden keşke ekran 5 inçte bıraksalar daha çok tercih edilir gibime geliyor
Çok mantıklıseçimimi yapmamda Tizen ve Wp8 etkili olacak eğer bunlardan birini beğenirsem bunları olmadı direk Note 2
![]()

Note 2 yi çok merak ediyorum cidden keşke ekran 5 inçte bıraksalar daha çok tercih edilir gibime geliyor![]()
bir ara telefon yerine tablet alıp onu kullanmayı düşünmüştüm büyüklük sorun değil benim için hatta daha iyi 
1800 tl HTC One X 'e verceğime 1400 tl Galaxy s2'ye veririm ..

1800 tl HTC One X 'e verceğime 1400 tl Galaxy s2'ye veririm ..

Ben de çok severim de insanlar sevmiyor bu açıdan dedim
Ne kadar büyük o kadar iyibir ara telefon yerine tablet alıp onu kullanmayı düşünmüştüm büyüklük sorun değil benim için hatta daha iyi
![]()

Ben de çok severim de insanlar sevmiyor bu açıdan dedim![]()

Sonuç olarak bu One X'in daha iyi olduğunu değiştirmiyor![]()

İz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum
s3 ve One X in arkası polikarbonat kardeşim yani kırsan bile rengi atmazİz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum
Bu arada çöküyor derken 
İz[Mir]Kan;4969975' Alıntı:Basınca inip kalkiyor