Galaxy S2 Mi Htc One X Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bence One X iyi fark attı abim S3 e hak ediyor saf dışı olmayı ;)

En iyi 3 diyelim de 4. telefon hangisi acaba :kıskıs:

Asıl en iyi tartışması son çeyrekte başlayacak.Wp8'li Nokia'lar HTC'ler, Galaxy Note 2, HTC'nin, Sony'nin Android'li modelleri, Tizenli HTC, Samsung, Iphone 5 of of bunlardan hangisini seçeceğim :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Asıl en iyi tartışması son çeyrekte başlayacak.Wp8'li Nokia'lar HTC'ler, Galaxy Note 2, HTC'nin, Sony'nin Android'li modelleri, Tizenli HTC, Samsung, Iphone 5 of of bunlardan hangisini seçeceğim :kıskıs:
Adı hangisi havalı geliyorsa onu al :kıskıs:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Çok mantıklı :ehe seçimimi yapmamda Tizen ve Wp8 etkili olacak eğer bunlardan birini beğenirsem bunları olmadı direk Note 2 :tebessüm:
Note 2 yi çok merak ediyorum cidden keşke ekran 5 inçte bıraksalar daha çok tercih edilir gibime geliyor :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Note 2 yi çok merak ediyorum cidden keşke ekran 5 inçte bıraksalar daha çok tercih edilir gibime geliyor :)

Ne kadar büyük o kadar iyi :) bir ara telefon yerine tablet alıp onu kullanmayı düşünmüştüm büyüklük sorun değil benim için hatta daha iyi :)

codblackops2

codblackops2

Üye
1800 tl HTC One X 'e verceğime 1400 tl Galaxy s2'ye veririm ..

codblackops2

codblackops2

Üye
Hacı arada 400 tl var boru değil o da yani :ehe
S2 benim ihtiyaçlarımı karşılar :)
Gerçi 1400 tl'm olsaydı ya n9 ya da galaxy note alırdım o ayrı tabii :ehe

- - - Eklendi - - -

Sonuç olarak bu One X'in daha iyi olduğunu değiştirmiyor :naughty:

Ondan şüphe yok zaten :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sende haklısın ihtiyaçları karşılıyorsa gio da makbuldür :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

İz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:
One x in arkası plastik.Fazla büyük ve arkası çöküyor boeing boing.Sii nin özellikleri kafiyse galaxyden daha üstün olan one s e bak.Kasa ve tasarim mükemmel one s ten yazıyorum

One X in arkası plastik değil polikarbonat. Fazla büyük değil herkes için bu senin kişisel yorumun bence ideal boyutta. Arkası çöküyor derken neyi kastettin anlamadım ama kullanmadan yorum yapmazsan konuyu açan için iyi olur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;4969862' Alıntı:
s3 ve One X in arkası polikarbonat kardeşim yani kırsan bile rengi atmaz :) Bu arada çöküyor derken :hmmm

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Basınca inip kalkiyor

codblackops2

codblackops2

Üye
İz[Mir]Kan;4969975' Alıntı:
Basınca inip kalkiyor

Bu da sağlamlığının göstergesi kardeşim.s3'te de öyle :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt