Galaxy S2 mi Evo 3D mi

Konu Sahibi
Galaxy S2 mi Evo 3D mi
arkadaşlar bayramdan sonra telefon almayı planlıyorum ikinci el, iki telefon arasında kaldım

s2 : 575 lira
evo : 480 lira

hangisini almalıyım iki telefonunda gameplay videolarını izledim ikiside aynı gibi s2 ye fazla vermeye değermi ayrıyetten iki cihazıda elime aldım evo daha hoş duruyor 3d özelliğide ilgimi çekti birde evo nun hafızası 1gb sıkıntı yaparmı sd datalar hafıza kartına atılıyormu tavsiyelerinizi bekliyorum.

s2 evidan dahiyi ben kullaniyoum cok harika bir cihaz 4.1.2 jelly beani kurdunmu ayriyretten 16 gb hafiza var s2 almalisin

Konu Sahibi
evo da uygulamalar hafıza kartına kuruluyormu onu öğrenmem lazım elimde 32 gb sandisk class10 kart var

- - - Eklendi - - -

evo nun tasarımını çok beğendim s2 çok sade
480 lirayada çok cazip geliyor

hayir yok o ozellik su anda sadece gmd de var eger root yaparsan olur fakat sana kesin s2 yi oneririm

LimePie

Üye
s2 daha iyidir 4.2.2 güncellemesi var s2 almalısın.

Konu Sahibi
bilmiyorumki ya evo çok hoş duruyor fiyatıda güzel oyun performansı s2 ile aynı gibi

- - - Eklendi - - -

yokmu hiç evo kullanan

fk555897

Üye
Bence Samsung Galaxy S2 daha iyi.

age101

Üye
sen tasarımına pek bakma ne kadar iyi olursa olsun sıkılırsın bence s2 yi almalısın

Konu Sahibi
başka cevap yokmu

- - - Eklendi - - -

evo kullanan yokmu hiç onların yorumları nedir

evo artık tarihi eser oldu gerçi s2 de eskidi ama s2 resmen evoya fark atar...

Konu Sahibi
s2 nin üstünlüğü nedir açıklarmısınız

s2 tasarım hariç her yönden üstün ve sakın 3d olayını ciddiye alma telefonlarda şu anda aşırı gereksiz ve göz yorucu

ice cube

Üye
Bende htc evo var suana kadar hicbr oyunda kasmadi ama oyun oynayinca sarji en fazla 1.5 saat gidiyo bide htc destegi cekti 4.0.3 var

Konu Sahibi
Bende htc evo var suana kadar hicbr oyunda kasmadi ama oyun oynayinca sarji en fazla 1.5 saat gidiyo bide htc destegi cekti 4.0.3 var

sd datalar hafıza kartınamı kuruluyor onu öğrenmem lazım cihazın hafızası 1gb sanırım e 2gb lık most wanted nasıl kuruluyor