MezraL123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yorumlarınız için teşekkürler.. Şuana kadar kullandığım telefonlarda hiç böyle bişey olmamıştı. Mesela wave de 15 smse kadar atıyo sonrasını yazmıyodu hiç mms gibi bi durum yoktu. Rahatsız edici bi durum. Çözümünü bulmak gerek..
1 : Bunun çözümü yok çünkü her telefonda öyle (sanırım) belirli bir sms veya karakter sayısından sonra o mesaj sms olmaktan çıkıp mms mesajına geçiyor..
Yorumlarınız için teşekkürler.. Şuana kadar kullandığım telefonlarda hiç böyle bişey olmamıştı. Mesela wave de 15 smse kadar atıyo sonrasını yazmıyodu hiç mms gibi bi durum yoktu. Rahatsız edici bi durum. Çözümünü bulmak gerek..
Kulaklık olayınıda şöyle sorsam daha doğru olucak anlaşılan. Sabit bi kulaklığım var x diyorum. Bide ortalama bi mp3 çalarım var. X kulaklığı mp3e takarsam mı daha iyi ses verir yoksa galaxye takarsam mı? Daha yüksek değil daha iyi, kaliteli diyelim..
Pondusss nickli arkadaşımızın da dediği gibi S II nin ses kalitesi çok iyi. Ama mp3 çalar ne kalitede o da varYorumlarınız için teşekkürler.. Şuana kadar kullandığım telefonlarda hiç böyle bişey olmamıştı. Mesela wave de 15 smse kadar atıyo sonrasını yazmıyodu hiç mms gibi bi durum yoktu. Rahatsız edici bi durum. Çözümünü bulmak gerek..
Kulaklık olayınıda şöyle sorsam daha doğru olucak anlaşılan. Sabit bi kulaklığım var x diyorum. Bide ortalama bi mp3 çalarım var. X kulaklığı mp3e takarsam mı daha iyi ses verir yoksa galaxye takarsam mı? Daha yüksek değil daha iyi, kaliteli diyelim..
Sorma amacım şuydu ilk mesajdada belirttiğim gibi ek bi mp3 almaya gerek var mı veya diğer telefonlara göre ses kalitesi nasıldır onu öğrenmek istiyorum. Beats audio kullanan telefonlar mp3lerden iyi ses veriyo, iphonelar ipod içerdiği için mp3lerden iyi ses veriyo, samsung bu telefonlar kadar iyi ses verir mi? Yok ortalama bi ses veriyosa ve normal bi mp3le eşit sayılcak seviyedeyse bi mp3 alırım daha iyi hiç değilse telefonun şarjını yememiş olurumSII'nin ses kalitesi çok iyi fakat mp3ler hakkında bilgim yok. Ki o da mp3'e göre değişir
Sorma amacım şuydu ilk mesajdada belirttiğim gibi ek bi mp3 almaya gerek var mı veya diğer telefonlara göre ses kalitesi nasıldır onu öğrenmek istiyorum. Beats audio kullanan telefonlar mp3lerden iyi ses veriyo, iphonelar ipod içerdiği için mp3lerden iyi ses veriyo, samsung bu telefonlar kadar iyi ses verir mi? Yok ortalama bi ses veriyosa ve normal bi mp3le eşit sayılcak seviyedeyse bi mp3 alırım daha hiç değilse telefonun şarjını yememiş olurum
Bi bakalım nasılmış?Handcent sms uygulamasini indirip ayarlarindan mms e donusturu kapatarak uzun uzun pro uzerinden yazabilirsiniz.
Deniyorum.. Yapabilirsem mesajla bildiricem. Çok teşekkürler..Handcent sms uygulamasini indirip ayarlarindan mms e donusturu kapatarak uzun uzun pro uzerinden yazabilirsiniz.
Deniyorum.. Yapabilirsem mesajla bildiricem. Çok teşekkürler..
Handcent sms uygulamasini indirip ayarlarindan mms e donusturu kapatarak uzun uzun pro uzerinden yazabilirsiniz.
Denedim ben şimdi. 3 Sms ten sonra mms yapmıyor.buraya yazarsan biz de bilgileniriz
Denedim ben şimdi. 3 Sms ten sonra mms yapmıyor.
Bunu ayarlardan değiştirebiliyorsunuz.
Ayarlardan Send message settings den auto convert to MMS seçeneği kaldırılıyor.
Rica ederim de Lenneth'e teşekkür etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?